A mai trecut o săptămână, ne apropiem cu repeziciune de decembrie, de entuziasmul Sărbătorilor de iarnă, de frigul care ne face părul să miroasă a ramuri de brad, și tot așa, și de finalul de an.

Am început să mă plimb printre cărțile pe care le citesc, am abandonat puțin Castelul de sticlă deoarece am realizat că aveam la rând Regina Adevărată de Erika Johansen de la Editura Trei care aștepta să fie citită. Mă bucur foarte mult că m-am apucat de această carte deoarece sună extrem de bine, m-a captivat încă de la primele pagini și sper să îmi placă până la final. 🙂

Alături de lectura momentului am avut și o cafeluță bio, Oro Verde Cafea Organică de la firma Naber, o cafea care cred că este potrivită mai ales pentru cei care nu se omoară după gustul puternic amărui al cafelei clasice.

De fel nu sunt o băutoare de cafea, o beau destul de rar și mereu optez pentru ceva nu foarte puternic la gust sau de preferat ceva aromat, care să mă ajute să beau cu o mai mare plăcere.

Cafeaua de la Naber a venit ambalata într-o pungă care are un orificiu special prin care pot fi scoase boabele de cafea. Eu am preferat să tai această pungă pentru că mai apoi am pus cafeaua într-un borcan de sticlă, pentru a-i păstra prospețimea și mai mult.

După ce am râșnit niște boabe de cafea, am trecut la prepararea ei. În cană nu am pus foarte mult zahăr dar a fost îndeajuns cât să ofere dulcere necesar pentru porția de licoare magică. 🙂 Mi-a plăcut că această cafea nu are un gust puternic, fapt pentru care am putut să mă bucur de ea.

Nu știu sigur dacă vă pot descrie exact gustul dar probabil că este undeva în categoria celui de la Inka, sau al altor cafele care sunt bio, potrivite pentru cei care nu doresc o cafea amară sau prea intensă.

Amestecul de cafea organică provenită din America Centrală are nu doar un gust plăcut, ci și un miros minunat, care de îmbie. Cred că și o combinație cafea-lapte ar fi excelentă și chiar o alternativă bună pentru cafeaua de zi cu zi.

Voi aveți recomandări de cafea? Sau poate alternative? Ceva care ar putea să îi atragă și pe cei care nu prea sunt încântați de gustul oricărei cafele. ^_^ De multe ori optez spre ceaiurile negre / verzi care conțin cofeină, sau spre cappuccino și alte băuturi calde asemănătoare.

Puteți găsi această cafea pe site-ul Ceaiuri.ro unde aveți și alte cafele și ceaiuri minunate care sunt pentru toate gusturile. Urmăriți și pagina de facebook pentru a vedea eventualele noutăți!