Dragilor, am descoperit încă o carte extreeem de faină!! M-am îndrăgostit de Pricoliciul din Cartea Pricoliciului de Adina Popescu, carte apărută la YoungArt (Editura Art). Nu mă grăbesc să o termin pentru că este frumoasă de tot și mă bucur mult că m-am apucat de această carte deoarece mă simt și mai mult ca un copil când o citesc. 🙂

Pentru că am fost la Lidl, m-am gândit să mai testez încă un ceai pe care l-am zărit pe rafturi. De la Lord Nelson mai cumpărasem în trecut un ceai pe care l-am menționat Aici (aroma Bloody Orange) și am zis să mai văd și ce alte arome sunt la această firmă.

Fruits of the Forest este un ceai care, la fel ca și Bloody Orange, este destul de aromat și concentrat. Un singur pliculeț de ceai este îndeajuns pentru o cană de ceai mai mare. 🙂 Trebuie să recunosc că aceste ceaiuri de la Lord Nelson au un gust destul de puternic care îmi dă uneori senzația că ceaiul nu este chiar așa de natural, cu toate că ingredientele nu zic acest lucru.

Ingrediente pentru curioși: hibiscus, măceșe, mere, aromă de fructe de pădure, boabe de soc, afine, coacăze negre.
Mod de preparare: se toarnă apă fierbinte peste pliculeț și se lasă la infuzare timp de 8 minute.

Ceaiul are o culoare foarte frumoasă, de un roșu întunecat, în concordanță cu ingredientele care se regăsesc în acest amestec de fructe și plante uscate.

Cutia conține 20 de pliculețe ambalate individual și fiecare pliculeț are pe el detaliile necesare pentru a putea prepara ceaiul (durata de infuzare).

Recunosc că nu este un ceai la care să stau cu gândul dar are un gust plăcut, intens și băut cald-fierbinte în zilele reci de toamnă cred că este perfect alături de o carte interesantă și o pătură călduroasă. Mi se pare că, fiind ambalat și atât de frumos dă și o notă de rafinament așa că voi aprecia acest lucru la ceaiurile de la această firmă. Prețul este unul accesibil (undeva în jur de 3 lei parcă) și am sesizat că mai era pe rafturi și un ceai cu căpșune pe care poate îl voi testa cu altă ocazie. 🙂