Rujurile preferate – Essence & Sephora

De-a lungul verii care a trecut am reușit să îmi îmbogățesc “colecțiade rujuri și m-am bucurat pentru simplul fapt că am făcut niște alegeri bune, culorile și firmele de la care am făcut achizițiile fiind pe gustul meu.

Probabil că v-am mai zis că îmi plac foarte mult produsele de la Essence fapt pentru care am 3 rujuri de la această firmă și le iubesc la nebunie!! 😀

01 Coral Calling – acest ruj are o culoare plăcută, o combinație care bate undeva înspre piersică rozalie. Se vede foarte frumos pe buze și te poate scoate din anonimat fără a sări în evidență într-un mod neplăcut.

13 Love Me – este primul ruj pe care mi l-am luat din această gamă și mi se pare foarte simpatic. Are o nuanță roz care șade bine pe buze, nu este un roz prea deschis și nici de prost gust și poate fi folosit cu încredere ori de câte ori doriți buzele hidratate și cu un strop de culoare.

14 Adorable Matt! – este ultimul ruj pe care mi l-am luat de la Essence și mi-a trebuit curaj pentru a-l achiziționa întrucât nu am fost niciodată adeptă a rujurilor ce au o culoare puternică (de fapt, nu prea am fost o adeptă a rujurilor, trebuie să recunosc!). Nu regret alegerea făcută și am sesizat că în ultima perioadă acesta este rujul pe care îl utilizez cel mai des. Este un ruj pigmentat și are o culoare intensă. Nu este un ruj roșu aprins ci, mai degrabă bate undeva înspre un roșu rozaliu care mi se pare extrem de utilizabil în orice sezon (mai ales toamna și iarna)

Sephora N°17 – primul ruj pe care l-am achiziționat de la Sephora a fost acesta și, din câte sesizați probabil, este destul de asemănător la culoare cu cel prezentat anterior. Aproape identic aș putea spune! Diferența dintre cele două rujuri constă în faptul că rujul de la Sephora este un pic mai hidratant, lucios, mai parfumat și mai scump, desigur! Din câte m-a asigurat vânzătoarea, acest ruj trebuia să reziste multe ore pe buze, indiferent de contactul acestuia cu apa sau mâncarea.

Ca să vă faceți o idee referitor la ce produs să alegeți vă voi da câteva sfaturi. Din punctul meu de vedere, rujul de la Sephora este fain, nu am nimic de comentat pe seama lui cu excepția faptului că nu este atât de rezistent pe cât am fost informată.

Pe buze creează un aspect lucios (nu un luciu puternic) și hidratează buzele în același timp. Miroase plăcut și te ține o vreme destul de bună (câteva luni), în funcție și de cât de des îl utilizezi, desigur.

Am observat că utilizat și alături de rujul de la Essence are o rezistență mai mare în timp, neffind necesar să îl aplic după 1-2-3 ore cum obișnuiam de obicei în funcție de situație.

Nu aș cumpăra acest ruj a doua oara pentru simplul fapt că este destul de scump (60 lei) și am o alternativă mult mai bună: rujul de la Essence în culoarea 14 care se comportă la rezistență cred eu, mult mai bine (și costă până în 11-12 lei + nu usucă buzele). 🙂

All in all, acestea sunt rujurile pe care eu le utilizez cel mai des și pe care probabil le voi avea în vedere pe viitor (cele de la Essence cu siguranță că le voi mai achiziționa). Vouă ce rujuri vă plac? De la ce firme? 🙂


2017-09-09T10:23:51+00:00

Leave A Comment

* Checkbox GDPR is required

*

I agree