Noutati in biblioteca (30) / Book Haul Wrap up Octombrie 2015

Guys, se pare că a mai trecut o lună în care iar s-au strâns multe cărți! Voi ce cărți interesante ați mai citit? Ceva recomandări? Eu simt cum se apropie perioada Sărbătorilor de iarnă și mă ia cu fiori (de bine)! 😀 Ce poate fi mai frumos în sezonul rece decât să stai cu o carte minunată în brațe în timp ce se aud colinde pe fundal sau poate niște melodii magice din filmele Harry Potter?

Cred că mă entuziasmez prea din timp, like always!

Luna aceasta am citit cele trei benzi desenate apărute la Lex Comics, toate ajunse la numărul 4. Mi-au plăcut și chiar m-am alăturat personajelor în diversele lor lupte.

Un pachet extrem de fain mi-a sosit zilele trecute, un pachet surpriză aș putea spune pentru că nu aveam idee că Deadpool omoară Universul Marvel va fi scoasă de la tipar mai devreme. Abia aștept să citesc acest album format din 4 comics, și voi reveni și cu o recenzie pe 15 noiembrie probabil, când voi putea să vă ofer mai multe detalii.

Cei de la YoungArt și Arthur mi-au trimis 3 cărți faine care vor ocupa un loc important în biblioteca mea. Am citit Vrăjitoarea de la Iazul Mierlei și mi-a plăcut mult de tot iar Cartea Pricoliciului sună fain rău, fapt pentru care o savurez încetul cu încetul. De Castelul de Sticlă mă voi apuca acușica, în acest weekend sper eu, pentru a descoperi cât de interesantă este această poveste. 🙂

De multă vreme plănuiam să îmi achiziționez 2 cărți de pe Okian iar luna aceasta am profitat de transportul gratuit oferit de ziua Okian + aveam un voucher de 10 lei care aștepta nerăbdător să fie utilizat.

Au ajuns astfel la mine Reached de Ally Condie, a treia carte din seria Mached / Legăminte, o serie care mi-a plăcut la nebunie, și Harry Potter and the Prisoner of Azkaban de J.K. Rowling, prima mea carte HP în engleză. Sunt o fană a seriei HP și, în timp, încetul cu încetul, mi-ar plăcea să am cât mai multe cărți din această serie. Pentru că ador copertele noi ale cărților în engleză, am decis că acum a venit momentul să recitesc seria în engleză și să mă bucur din nou de personajele copilăriei mele. 🙂

De la Nemira am primit 3 cărți despre care sunt interesată. Am ales primele 2 volume din Melania Lupu de Rodica Ojog-Brașoveanu pentru a descoperi o autoare româncă de romane polițiste. Primul volum al seriei a fost pe gustul meu, mi-a plăcut la nebunie, și abia aștept să trec la volumul 2 pentru a continua această serie minunată!!

Atlantida am citit-o recent și am postat și o recenzie pentru ea. Nu a fost chiar pe gustul meu din păcate dar poate că altora le-ar atrage mai mult atenția. Mi-a plăcut însă stilul autoarei care am descoperit că este tot româncă.

De la Libris mi-am ales cartea pentru Cartepidemia lunii octombrie, Aristotel și Dante descoperă Secretele Universului, o carte care a fost diferită față de ce îmi imaginasem eu, însă mi-a plăcut.

De la autoarea Mona Hanna cu care mai colaborez, am primit noua ei carte denumită High Witch Next Generation, prima carte a seriei Generations care este de fapt un spin-off pentru seria High Witch. Abia aștept să mă apuc de această carte pentru a descoperi noi personaje magice. 😀

Cumpărate

 • Harry Potter and the Prisoner of Azkaban – J.K. Rowling
 • Reached (Matched #3) – Ally Condie
  De la Autori

  • High Witch Next Generation (Generations #1) – Mona Hanna

  Sponsori

  Lex Comics

  Libris

  Nemira

  Editura Arthur & YoungArt

  2017-09-09T10:54:14+00:00

  Leave A Comment

  * Checkbox GDPR is required

  *

  I agree