Book Swag Items Collection

De foarte mult timp voiam să vă arăt colecția mea de semne de carte și alte nebunii (book swag items) care s-a strâns de-a lungul vremii. Pentru că încetul cu încetul am strâns destule, le-am depozitat într-o cutie frumoasă pe care o aveam și care o mai folosesc și pentru depozitarea felicitărilor primite de la prieteni de-a lungul anilor.


Cutia de abia stă închisă și cred că mai utilă mi-ar fi una dreptunghiulară însă mă voi folosi de aceasta până voi face un mic upgrade.

Atât semnele de carte cât și alte foițe, carduri de mulțumire, etc. le țin în diverse plicuri pe care le-am primit de la autori de-a lungul vremii.

Plicurile le am puse pe categorii desigur, pentru a reuși să găsesc ce vreau cât mai repede. Așa că am un plic cu mulțumirile de la cititori, autori, un plic pentru toate semnele de carte și un plic mare în care am pus cărți poștale și alte swag items de dimensiuni mai mari.

Alte nebunii precum sunt insignele le țin pe marginea cutiei, pe lângă plicurile umflate. Cărțile de vizită pe care le-am strâns stau adunate laolaltă într-o mică “punguță” (nu pot găsi alt cuvânt) care se închide în partea de sus.

Acest plic l-am primit de la autoarea Jessica Khoury dacă nu mă înșel, ea fiind foarte de treabă și trimițându-mi un bookplate (sticker cu autograful ei) pentru a-l lipi pe cartea Origin a acesteia pe care o citisem și îmi plăcuse la nebunie! Am păstrat acest plic deoarece are un pattern foarte fain la interior și am zis că o să fie numai bun ca să îl folosesc pentru swag items.

Pe viitor voi încerca, dacă voi avea spațiul și idei de organizare, să îmi pun semnele de carte exact cum vi le-am prezentat în filmuleț: semne de carte cu autograf, semne de carte pentru cărțile în engleză, semne de carte pentru cărțile din România, semne de carte primite de la prieteni (handmade) și semne de carte făcute de mine.

Acest mic semn de carte circular l-am făcut mai demult când testam cum arată imprimat unul dintre personajele mele pe care îl tot desenam în acea perioadă.

Pentru că îmi plac la nebunie anime-urile și manga, am cercetat pe internet o serie de poze cu preferatele mele (Kiki’s Delivery Service, Orange – Takano Ichigo, 5 centimeters per second) și le-am imprimat. Pasul următor a fost să le duc la plastifiat și să le tai după bunul plac.

De la Libris am strâns de-a lungul vremii o serie de semne de carte dintr-o colecție cu citate ale unor autori. Proabil că le cunoașteți. Eu nu le am pe toate (nu mai știu câte sunt în total) dar observ că am destule. 🙂

De la LexComics am primit odată cu numărul 4 pentru benzile desenate Thor, Iron Man și Deadpool noile semne de carte cu aceșt supereroi, semne de carte pe care le puteți primi și voi dacă vă faceți abonament din câte am înțeles, dar și la alte comenzi (cred).

Sper că v-au plăcut semnele mele de carte și celelalte lucrușoare din cutia mea cu swag items și vă invit să vedeți și clipul de pe youtube unde vi le arăt pe toate (și scuzați ca de obicei lungimea clipului).

2017-09-09T10:54:14+00:00

Leave A Comment

* Checkbox GDPR is required

*

I agree