3 carti pentru Halloween

Luna octombrie a trecut extrem de repede până acum și, pentru că tot ne apropiem de finalul ei am zis să fac o postare cu câteva cărți pe care le-ați putea inspecta în această perioadă întrucât ar fi potrivite și pentru Halloween.

Eram puțin tristă pentru că nu mă pregătisem pentru acest Halloween cu o lectură potrivită însă sir Tseddy a cercetat biblioteca și a descoperit-o pe Coraline de Neil Gaiman, așteptându-și rândul.

M-am bucurat că păstrasem această carte (probabil chiar pentru Halloween) și acum o voi inspecta. Nu am apucat să o citesc dar din câte am înțeles este o carte drăguță, puțin cam ciudată și cred că se citește destul de repede așa că probabil o puteți citi chiar în ziua de Halloween (31 octombrie)!!!

Următoarele două cărți pe care vreau să vi le recomand sunt în engleză și au în centrul acțiunii o vrăjitoare. Nu sunt niște cărți înfricoșătoare ci mai degrabă lejere. Autoarea a îmbinat frumos elementele de magie și romantism, reușind să creeze niște povești plăcute care pot fi citite lejer într-o zi când doriți să faceți cunoștință cu vrăjitoare.

Dacă sunteți curioși despre aceste două cărți, puteți citi recenziile mele pentru a afla mai multe: High Witch (High Witch #1) – Mona Hanna, Witch Emerging (High Witch #2) – Mona Hanna. Cărțile fac parte din seria High Witch și sunt numai potrivite pentru zilele de toamnă. 🙂

Nu știam ce cărți să vă mai recomand în acest an deoarece nu cred că am reușit să citesc ceva creepy în ultima perioadă (ați putea totuși să inspectați Vampirul de pe Strada Sforii de Sergiu Someșan).

Puteți să vedeți ce recomandare de cărți am avut anul trecut deoarece atunci am decis să vă arăt cam toate cărțile potrivite pe care le aveam în bibliotecă: 8-9 cărți pentru Halloween.

Dacă vă plac cărțile ilustrate cred că această ediție din Coraline de Neil Gaiman apărută la YoungArt vă va plăcea. 😀 Mie îmi place la nebunie coperta acestei cărți și sper că și conținutul va fi la fel de încântător. Voi reveni cu o recenzie a acestei cărți după ce o citesc. ^_^

Voi ce cărți îmi recomandați pentru Halloween? Poate îmi voi face o listă mai interesantă pentru anul care vine.


2017-09-08T20:07:17+00:00

Leave A Comment