Targ de carte organizat de Pravalia cu Carti la Constanta

Între 7 Iulie și 10 August 2015, pe faleza din Constanța de la Cazino (aproape de statuia lui Eminescu) are loc târgul de carte organizat de Prăvălia cu Cărți din Constanța. Acesta nu s-a mai desfășurat de 1-2 ani din cauza lucrărilor care au avut loc pentru reamenajarea zonei însă acum a revenit!

Am fost și eu prezentă încă din prima zi însă am revenit în altă zi întrucât organizatorii mai aveau de făcut o serie de pregătiri.
Nu am plecat cu mâna goală de la târg, chiar dacă nu am prins vreo ofertă pentru cele două cărți cumpărate: Tărâmul Viselor de Millie Marotta și Jurnalul meu Trăznit de Keri Smith. Aceste două cărți sunt menite să ofere relaxare și amuzament cititorului-creator. 😀

La acest târg nu prea am observat reduceri de preț semnificative (poate chiar mai deloc) însă la anumite edituri era oferta 2 + 1 așa că dacă “scormoneai” îndeajuns de mult printre cărți te puteai alege cu 3 la preț de 2.

Din câte am sesizat, editurile cu oferta 2+1 au fost: Paladin, Corint, Trei, Nemira, Curtea Veche, Arthur, Rao. Reducere de 30% sesizasem la editura Art însă nu țin minte dacă era pentru anumite cărți sau pentru toate.

Am fost dezamăgită de faptul că nu am găsit nicio carte de la editura Humanitas însă a fost plăcut să cercetez majoritatea cărților expuse.

Am nimerit și o zi răcoroasă când am fost la târg însă dacă mergeți mai ales pe timpul zilei, să vă așteptați la temperaturi destul de ridicate.

Pe lângă cărțile YA, clasice, romance, de bucate, etc., la târg puteți găsi și niște cărți pentru copii și chiar câteva benzi desenate românești care se află la intrarea în cort.
2017-09-09T11:44:49+00:00

7 Comments

 1. Gabriella July 17, 2015 at 4:04 pm - Reply

  Yaay, ce mă bucur că ți-ai luat și tu „Jurnalul meu trăznit”. Eu chiar ieri am mai făcut câte ceva la el și abia aștept să postez pozele. Ar fi super interesant dacă ai posta și tu pozele pe blog, mie cel puțin chiar mi-ar plăcea să văd ce mai faci prin el. ^^ Cum e cealaltă carte? Arată foarte frumos, dar nu am nici o idee despre ce cuprinde.
  E foarte, foarte drăguță ultima poză! :3 Hug!

 2. Sibel Melek Velisa July 18, 2015 at 8:01 am - Reply

  As fi vrut sa ma duc si eu la Targ-ul acesta,dar daca tu ai spus ca nu prea sunt reduceri mai astept.:)

 3. bobolinho July 18, 2015 at 3:26 pm - Reply

  Am gasit acolo o serie pe care vreau sa o citesc de mult timp: Metro, de Dmitry Glukhovsky. Din pacate pretul era cam absurd. Plus o carte despre Cernobil, pe care planuiesc sa o cumpar in curand.

 4. Simona July 23, 2015 at 2:54 pm - Reply

  Eu la targuri daca nu gasesc ceva la un pret bun sau daca nu imi doresc cu ardoare o carte in acel moment prefer sa ma rezum la a privi si la a rasfoi. Sper sa iti poti lua cartea despre Cernobil 😀

 5. Simona July 23, 2015 at 2:55 pm - Reply

  Da, nu prea sunt reduceri din pacate insa tot poti merge sa te plimbi pe acolo daca ai timpul necesar 😀 Poate gasesti vreo carte ratacita/poate vor avea pe viitor reduceri. Eu dadusem 15 lei pe Jurnalul meu trasnit. Mi s-a parut un pret ok. Si pe net tot cam atat costa ^_^

 6. Simona July 23, 2015 at 3:32 pm - Reply

  Wooo 😀 Voi cerceta și pozele tale! Sunt curioasă ce idei ți-au trecut prin minte! Eu nu am apucat să lucrez prea mult la el însă când o voi face voi posta poze și probabil un video.

  Cealaltă carte e absolut minunată!! 😀 Este destul de migăloasă (cel puțin pentru mine pentru că sunt destul de critică atunci când vine vorba de desen și perfecțiunea realizării) dar procesul în sine este frumos și rezultatele finale pe măsură. 😀 Probabil va dura destul până o voi colora cap-coadă. Voi posta și un clip ca să vedeți cum a decurs prima colorare :-)))

 7. Gabriella July 24, 2015 at 9:15 am - Reply

  Abia aștept să văd ce faci! Mult spor să ai! ^^

Leave A Comment

* Checkbox GDPR is required

*

I agree