Când vă apucați de decorarea unei băi, trebuie să țineți cont de fiecare detaliu, pornind de la un suport pentru hartie igienica și ajungând până la alegerea iluminării din baie. Decorațiunile interioare sunt de multe ori un proces obositor pentru mulți dintre noi însă trebuie să facem o plăcere din decorarea casei și să alegem întotdeauna piesele care ne pot face viața mai ușoară, oferindu-ne în același timp și un aspect vizual plăcut.

OPTAȚI PENTRU O ÎNCĂPERE CARE SĂ NU FIE AGLOMERATĂ

Dacă vă amenajați baia pentru prima oară sau doriți o schimbare, trebuie să luați în considerare organizarea ei într-un mod cât mai practic și plăcut. Ținând cont de faptul că mulți români dispun de o baie nu foarte mare, trebuie să reușiți să “îngrămădiți” toate obiectele și accesoriile necesare băii într-un spațiu de dimensiuni reduse fără să dați senzația de aglomerație.

Ca să dați senzația încăperea este mai mare decât în mod normal, vă puteți folosi de oglinzi cât mai mari (nu strică dacă sunt și iluminate bine sau au decorațiuni frumoase pe placul dumneavoastră) pentru a deschide camera și a-i oferi o nouă înfățișare.

Prosoapele le puteți agăța într-un mic curier sau le puteți ține împachetate pe mici rafturi cât mai înalte și înguste, pentru a nu lua din lățimea încăperii prea mult. De asemenea, etajerele suspendate vin în ajutor.

Suporturile de tipul celui din imaginea de mai sus pot fi avantajoase. În partea de sus puteți agăța prosoapele (fie ele ude sau uscate) iar în partea de jos le puteți ține pe celelalte împachetate sau puteți să folosiți etajera pentru câteva produse necesare în baie.

 ȚINETI CONT DE CULORILE  ȘI MATERIALELE ALESE

Pentru a nu crea senzatia de îngrămădire în baie, ați putea să încercați o alegere cât mai avantajoasă a obiectelor, faianței, gresiei, etc. Astfel, dacă păstrați o concordanță între culori și tipul obiectelor alese (din metal, lemn, etc.), nu veți aglomera baia inutil în mod vizual.

Pentru depozitarea hainelor murdare sau a altor lucruri, folosiți coșuri mari sau mici (le puteți ține pe o etajere suspendate) care vor ține “ascunse” diverse cosmetice, soluții pentru baie, bureți, etc. care ar putea să ofere băii un aspect dezordonat.

SOLUȚII PENTRU LOCUINȚĂ

Homex vă oferă o sumedenie de soluții pentru decorarea băii și a locuinței. Achiziționarea de produse de la ei vă oferă o serie de avantaje:

– gamă variată (peste 5.500 de articole)
– calitate garantată (comercializarea de produse de o calitate superioară)
– garanție de retur de 14 zile (produsele de care nu sunteți mulțumit pot fi returnate și vă veți primi banii înapoi)
– garanție pentru toate produsele de 30 de zile
– transport GRATUIT pentru comenzile mai mari de 300 RON

CĂUTAȚI INSPIRAȚIA

Puteți găsi o sumedenie de idei pentru decorarea băii pe youtube și pe blog-uri. Cred că aveți multe șanse să vă găsiți inspirația în spațiul virtual. De asemenea, revistele pentru decorațiuni interioare sunt o soluție foarte bună pentru a vă inspira.