Am primit cu foarte mult timp în urmă această provocare de la Meduza blândă pe care mi-am promis ca o voi face și eu într-o zi. 😀

Iată provocarea: Realizați o imagine, o serie de imagini, citate, articole, filmulețe sau desene, orice vă face fericiți, tot ce iubiți voi. Adăugați la această postare imaginea de mai sus și provocați-vă măcar un prieten să facă asta, pe blog, pe twitter sau facebook, tumblr, google, instagram. Motivul este simplu. Violența din jurul nostru, prea multă, prea pătimașă, îndeamnă la răutate, la ură, la suferință și nu mai vreau să văd asta. Finalitatea este următoarea: ce simțiți când vă lăsați în voia sentimentelor? Când vă așterneți cele mai frumoase amintiri, momente, persoane pe hârtie, când pictați, când priviți apusul. Zâmbiți? Ei bine, iată finalitatea. Dacă, pentru o clipă, am reușit prin această provocare să vă fac fericiți, mi-am îndeplinit sarcina.

sursa: Tumblr

Cred că sunt atât de multe lucruri pe care iubesc să le iubesc, cele mai importante fiind de obicei cele mai simple lucruri, pe care poate nici nu le sesizez de multe ori. Iubesc natura extrem de mult; florile, copacii înfloriți sau înverziți, lumina soarelui care se strecoară printre crengile copacilor (komorebi), adierea vântului care anunță ploaia în zilele călduroase de vară…

sursa: Tumblr

Iubesc cerul și marea (pe care sper să nu o părăsesc niciodată), iubesc să privesc norii cum fug pe cer și să îmi imaginez ce reprezintă forma fiecăruia, iubesc să aud valurile calme ale mării la finalul unei zile de vară dar iubesc și furia mării într-o zi de toamnă sau de iarnă.

sursa: Tumblr

Iubesc să citesc, să pictez și să visez cu ochii deschiși, iubesc jucăriile, carnețelele colorate și florile uscate, îmbrățișările și strângerile de mână, pozele vechi și aparatul foto, râsul cu poftă la glumele unui prieten drag.

Voi ce iubiți?

sursa: Tumblr
sursa: Tumblr

Dau provocarea mai departe către Diana (Fantasy World) și Adela (Vanilla Moon Books) și către oricine mai dorește să o facă.