Excursie in Japonia de 1 Mai

Zilele de 1 Mai sunt întotdeauna pline de peripeții! De fiecare dată când venea ziua de 1 Mai nu știam dacă să mă aștept la o zi cu soare sau cu ploaie. De cele mai multe ori am nimerit o combinație dintre ploaie, vânt, soare, căldură-frig, încât nici nu știam cum să mai stau îmbrăcată pentru a mă bucura de clasicul grătar luat în aer liber alături de cei dragi.

sursa: http://www.japanfinds.com/mount-fuji/

Relaxare în Parcul Hakone

Pentru cei care nu au reușit să își planifice o excursie pentru zilele de Paște își pot face încă planuri pentru perioada când va cădea 1 Mai (vineri-sâmbătă-duminică). O idee foarte frumoasă care personal mi-ar plăcea este o excursie în Japonia, Țara Soarelui Răsare, loc unde ne putem bucura în perioada aceasta de copaci înfloriți, peisaje minunate, soare și multă natură! Blog Aerolines ne face o recomandare extrem de bună pentru această perioadă: vizitarea celui mai popular parc din Japonia, Fuji-Hakone-Izu.

sursa: http://www.yokoso-japan.jp/sc/39050.html

Drumeții pe Muntele Fuji și Muntele Kintoki

Parcul este perfect pentru o excursie în Japonia întrucât aici se găsesc băi termale pentru relaxare, Lacul Ashi și cel mai important poate, Muntele Fuji. Pentru cei care sunt pasionați de vizitarea ruinelor și descoperirea trecutului lumii, pot merge la Muntele Kintoki unde pot găsi ruinele și templele Japoniei vechi. Pe parcursul vizitei în Japonia puteți afla numeroase povești interesante despre trecutul acesteia și legende precum cea născută la Muntele Kintoki unde, pe vremuri, un general pe nume Sakata Kintoki se credea a fi cel mai puternic bărbat din Japonia. Legenda spune că el s-ar fi luptat cu un urs pe acest munte, de unde și denumirea pe care a primit-o muntele mai apoi.

La cei 3776 de metri, Muntele Fuji este cel mai înalt munte din Japonia și este locul ideal pentru persoanele care doresc să facă drumeții și să aibă o priveliște de neuitat a Lacului Ahi, a munților Hakone și a văii Owakudani. Muntele Fuji este încă un vulcan activ dar acesta nu a mai erupt din anul 1707.

sursa: sursa: http://www.newsweek.com/mount-fuji-volcano-critical-state-new-study-warns-259301

Relaxare la băile termale

Parcul Hakone este locul unde aveți o mulțime de locuri de vizitat! Oceanul care se află de jur împrejurul Insulelor Izu este locul perfect pentru a face surfing, scufundări, să navigați, etc.

Peninsula Izu și Insulele Izu au o altă atracție care nu poate fi ratată: băile termale (onsen) de la Atami au gheizere iar priveliștea este ceva de neuitat! Băile termale naturale sunt extrem de populare în Japonia, fiecare regiune a țării având stațiuni termale. Băile termale se găsesc atât afară cât și înăuntru, în funcție de preferință, și cu ajutorul mineralelor care sunt dizolvate în apă puteți să vă relaxați trupul și mintea. Nu toți sunt cunoscători al faptului că unele băi termale aparțin de un ryokan care este un fel de han unde puteți dormi și experimenta stilul de viață și ospitalitatea japoneză.

sursa: http://alljapantours.com/go-attrcont.php?cid=4&sid=4&p=AH112228307

 

2017-09-08T09:57:14+00:00

Leave A Comment

* Checkbox GDPR is required

*

I agree