Duminica trecută (15 martie 2015) am avut plăcerea de a o întâlni pe autoarea și regizoarea de teatru Chris Simion. Aceasta a ajuns și la Cărtureștiul din Constanța pentru a-și lansa noua carte intitulată “40 de zile”, o carte pe care eu încă o citesc și pot spune că mă încântă, reușind să mă calmeze de fiecare dată când mai parcurg un capitol.

Întrevederea cu autoarea a fost una plăcută, amuzantă pe alocuri și am fost fericită că mi-am spus și eu la un moment dat câteva gânduri despre cum am aflat de cartea dânsei și ce îmi inspirase până în acea clipă.

Aceasta a fost prima lansare de carte la care am participat și, cu toate că ar fi putut să fie mai interactivă (din partea publicului poate…) eu cred că a fost destul de interesantă. Desigur că am plecat și cu un autograf, câteva gânduri frumoase scrise pe cartea “40 de zile”, un semn de carte și o bucată din sfoară (cine știe, cunoaște) și nu am rezistat până nu am luat și o carte pentru mama (“În fiecare zi Dumnezeu se roagă la mine”) pe care probabil o voi citi și eu pe viitor.

Un alt moment frumos al zilei a fost acela în care o mămică entuziasmata și fetița ei m-au abordat în mod prietenesc pentru a îmi spune că cea din urmă menționată îmi urmărește cu drag toate filmulețele postate pe youtube și că acum este entuziasmată de lectură! 😀 Mi s-a părut un lucru foarte drăguț să aflu așa în viața reală că am reușit să inspir pe cineva să lectureze cu drag. 🙂

Le mulțumesc tuturor cititorilor care mă urmăresc (aici și pe youtube) și sper că ne vom reîntâlni din ce în ce mai des în lumea lecturii și pe viitor!

Puteți vizualiza și un scurt filmuleț în care autoarea citește descrierea de pe spatele cărții “40 de zile”. 🙂