Dragi cititori,

Chiar dacă nu am reușit să mai fiu activă în ultima perioadă, să nu credeți că am uitat de blog! 🙂 Sper să reușesc să vă mai încânt cu postări cât de curând, în Noul An, chiar dacă nu voi fi posta extrem de des.

Anul 2014 a fost plin de lucruri mici, de lucruri mari, am reușit să ajung în locuri noi, în locuri vechi, am reușit să mă amuz alături de toți cei dragi mie și să închei anumite capitole din viața mea dar și să pornesc la drum cu noi file care încă se scriu și care sper eu că îmi vor fi dragi pe viitor când mă voi gândi la ele.

Anul ce se încheie a fost un an care mi-a amintit că viața este grea și că acest lucru se întâmplă cu un motiv: pentru ca mai apoi, clipele fericite să fie cele care ne umbresc toate momentele neplăcute și necazurile, pentru că la final ele sunt cele care contează. Momentele de fericire când râzi cu gura până la urechi alături de cei care te fac să te simți bine, momentele când niciun lucru nu te poate atinge, fie el cât de rău este. Momentele când sufletul este liniștit dar mintea ta zburdă în continuare plină de idei și speranțe, plină de visuri care te fac ceea ce ești tu.

În 2014 m-am apucat de book blogging și mi-a făcut plăcere să descopăr alți booktuberi foarte de treabă, am demarat alături de alți 4 cititori proiectul Cartepidemia, am citit 29 de cărți (according to Goodreads), am devenit din nou selectivă cu lecturile de care m-am apucat dar asta nu înseamnă că mi-au plăcut toate cărțile pe care am pus mâna. Nu știu câte dintre aceste lucrușoare se vor regăsi în 2015, nu știu în ce stadiu va ajunge blog-ul (eu zic că va fi alături de mine în continuare), dar știu că tot ceea ce se va întâmpla va fi cu un scop și voi încerca să nu regret nicio alegere pe care o voi face! 😀

Sper ca 2015 să vă aducă liniște în suflete, mintea să o aveți plină de idei iar inima să vă fie pregătită pentru aventuri!

La mulți ani, tututor!