Saturday evening pampering

apa micelara garnier crema zi bioten miere galbenele crema intensive maini

După o zi lungă am decis să îmi ofer şi câteva clipe de relaxare şi… hidratare, clipe pe care mi le ofer şi în timpul săptămânii când nu sunt prea obosită. Cele trei produse pe care vi le prezint astăzi sunt produse noi, pe care nu le-am mai folosit până acum.

Apa Micelară de la Garnier

Pentru demachiere, am trecut la Apa micelară de la Garnier despre care am auzit vorbe bune. În primele zile când am folosit-o nu m-a impresionat în mod special. Cu toate că este recomandată pentru tenul sensibil, aceasta îmi provocase pentru scurt timp de la folosire o oarecare… durere (ca şi când mi-aş fi frecat ochii cu discheta demachiantă prea mult, cu toate că nu o făcusem). Acum pot spune că nu mai am această problemă şi nici nu pot să îmi dau seama de la ce a apărut de fapt. Din punctul de vedere al demachierii, cred că se comportă destul de ok. Nu are niciun miros şi nu lasă niciun fel de grăsime pe piele.

crema nutritiva zi bioten miere galbenele

Cremă nutritivă de zi Bioten cu miere și galbenele

De la Bioten am mai folosit creme din aceeaşi gamă şi mereu am fost mulţumită de ele. Crema nutritivă de zi de la Bioten cu miere şi gălbenele pentru ten uscat sau sensibil este cea pe care o folosesc în acest moment. Are un miros foarte foarte plăcut (din punctul meu de vedere miroase la fel ca şi alte creme pe care le-am mai folosit din această gamă), nu este uleioasă şi hidratează tenul perfect (se absoarbe în piele destul de repede).

Gălbenelele sunt foarte bune pentru tenul uscat sau iritat, calmându-l în sezonul rece iar mierea ajută şi ea la hidratarea şi întărirea tenului.

Cremă de mâini Intensive 7 Days de la Garnier

Crema de mâini Intensive 7 days de la Garnier am primit-o cadou în Carefour după ce am achiziţionat alte două produse de la această firmă şi sunt foarte mulţumită de ea. Are un miros extrem de plăcut, se absoarbe repede în piele şi hidratează mâinile pentru lungă durată (chiar şi după spălare).

Ca să fiu relaxată pe deplin, m-am uitat la câteva filmuleţe pe Youtube (multe dintre ele despre cărţi :)) ), am citit un pic şi mai apoi mi-am pus emisiunea Vocea României pe care o ratasem cu o zi în urmă. 🙂

Voi cum vă relaxaţi în weekend?

garnier apa micelara crema maini intensive

2017-09-09T10:24:07+00:00

Leave A Comment

* Checkbox GDPR is required

*

I agree