“Hello Autumn” – Essence Beauty Haul

Toamna este pe sfârşite însă de abia acum am descoperit în magazine mai multe produse de la Essence din seria Hello Autumn dar şi alte produse de la această firmă. 😀

Mi-am luat un liner pentru ochi de tip cariocă. Essence superfine eyeliner pen este un liner pentru ochi foarte bun! Este uşor de folosit (chiar şi peste fard) şi puteţi trasa linii destul de precise şi subţiri având în vedere că are un capăt care permite acest lucru.

Creionul de ochi din seria Hello Autumn are o culoare frumoasă şi o textură moale, aplicându-se uşor în jurul ochilor. Cu ajutorul bureţelului de la celalalt capăt puteţi întinde şi manevra machiajul, putând realiza şi un tip de smokey eyes dar pe tonuri de maro de această dată. 🙂

Plecasem în căutarea unui fard alb sidefat pentru ochi însă am găsit un fard rozaliu de la Essence (68 strawberry ice cream) care mi se pare foarte frumos! Am mai avut unul lila în trecut şi mi-a plăcut mult de tot însă nu l-am mai găsit de atunci.

Pudra Hello Autumn nu este orice fel de pudră… şi am descoperit efectul ei magic abia după ce aplicasem o cantitate mare de produs pe obraji! Pudra aceasta este de fapt un blush care, după contactul cu pielea, la vreo 30 de secunde, se schimbă într-un rozaliu care nu este chiar pe gustul meu (un pic cam bonbon, mai ales dacă este folosit prea mult). Vreau să vă avertizez că dacă nu aveţi grijă şi mai ales dacă nu aplicaţi pudra unde trebuie (de preferat doar pe obraji) este posibil să plecaţi din casă arătând ca nişte clovni sau ca şi când aţi avea febră! :)) Eu am un ten deschis la culoare şi ced că pudra ar fi mai potrivită pentru un ten un pic mai închis la culoare.

Pe primul deget (cel din mijloc) puteţi vedea blush-ul luând o culoare rozalie iar pe următorul deget blush-ul în culoarea care se pregătea de transformare.

2017-09-09T10:24:07+00:00

Leave A Comment

* Checkbox GDPR is required

*

I agree