Prin librariile din Brasov – Carturesti, George Cosbuc

La începutul acestei toamne am reuşit să trec şi prin Braşov în una din zilele în care am călătorit, şi am stat o vreme pe acolo dar timpul a trecut extrem de repede aşa că nu am putut să văd tot ce aş fi vrut!

Prin tot ce aş fi vrut mă refer desigur şi la multitudinea de librării geniale care se află în Braşov. Am intrat numai în două librării, una dintre ele fiind cea care mă interesa, şi acestea sunt: Cărtureşti şi librăria George Coşbuc.

Nu am reuşit să fac multe poze care să exprime multitudinea de cărţi şi obiecte drăguţe pe care le-am văzut în acsete librării dar vă pot spune că este imposibil să pleci cu mâinile goale de acolo!!

Drept amintire, din librăria Cărtureşti, mi-am luat Fangirl de Rainbow Rowell, o carte care mi-a plăcut foarte mult aşa că nu am plâns după aceea pentru câţi bani cheltuisem. :)) Mi-am luat şi câteva vederi cu Braşovul şi un suport foarte drăguţ pentru pahar-cană cu ilustraţii legate de grădinărit! Mi-a plăcut foarte mult faptul că această librărie era etajată şi toate produsele disponibile erau astfel frumos expuse, nu îngrămădite.

Cu siguranţă că m-am îndrăgostit de toate carneţelele, ceainicele, cănile şi păpuşelele kimidoll simpatice care stăteau pe rafturi, aşteptând să fie duse acasă de cineva, însă nu mi-am luat niciuna în acel moment.

Nu v-am menţionat faptul că librăria Cărtureşti se vede cu uşurinţă din Piaţa Sfatului, la fel şi librăria Humanitas (în care nu am mai intrat). Aproape de P.S. se află Biserica Neagră şi un Anticariat Librărie care m-a lăsat foarte curioasă… sper să îl pot vizita când mai ajung pe acolo. 😀

Librăria George Coşbuc am găsit-o pe strada pietonală principală care pleacă din Piaţa Sfatului şi am intrat 2 minuţele în ea pentru că atunci am avut nişte timp liber pentru cărţi. :)) Aş fi vizitat toate librăriile, Okian-ul, Libris-ul dar nu am reuşit de această dată şi m-am abţinut să o fac pentru că nu mai aveam mulţi bani pentru cheltuit şi cu siguranţă ca aş fi stat foarte mult timp în cele două menţionate. :))

Voi aţi fost la vreuna dintre aceste librării? Sau poate la altele din Braşov… aştept păreri şi recomandări! 😀

PS: În dreapta Libris-ului, de abia acum am sesizat în poză că era şi Librăria Ralu! 😀

2017-09-08T20:09:28+00:00

One Comment

  1. Malina October 26, 2014 at 3:29 pm - Reply

    Ce bine arata <3 Vreau si eu acolo.

Leave A Comment

* Checkbox GDPR is required

*

I agree