Noutati in biblioteca (23) / Book Haul Septembrie

A mai trecut o lună şi am revenit cu un book haul mai repede decât m-aş fi aşteptat! Am zis că nu voi mai cumpăra cărţi dar au fost câteva pe care nu am putut să nu le iau în această lună iar altele le-am primit/câştigat.

Fangirl de Rainbow Rowell a fost o carte absolut minunată şi v-o recomand cu inima deschisă! Mi-am luat-o ca amintire din Cărtureştiul din Braşov şi alături de aceasta am primit şi un semn de carte foarte drăguţ de la librărie.

Pentru că mi-a plăcut aşa de mult cum scrie autoarea am dat fuga în Cărtureştiul din City Park Mall Constanţa şi am găsit Eleanor & Park pe care am luat-o fără să mai stau pe gânduri! Aceasta este ediţia pe care o căutam şi am fost foarte bucuroasă să o găsesc. 😀 Şi de această dată am mai primit un semn de carte cadou şi acum realizez că parcă devin obsedată de semnele de carte oferite de Cărtureşti! :))

Am câştigat pe un blog din străinătate un organizator Filofax dar, pentru că acesta s-a pierdut pe drum, cu banii recuperaţi de la poşta străină am putut să îmi aleg nişte cărţi de pe Bookdepository! 😀

Mi-am ales trei cărţi minunate pe care le aveam pe lista de dorinţe de multă vreme: Secret at Mystic Lake (Nancy Drew #6) – Carolyn Keene, Poison – Bridget Zinn, The Secret Garden – Frances Hodgson Burnett. Cred că cel mai entuziasmată am fost de cartea The Secret Garden pentru că este dintr-o ediţie absolut minunată! Paginile sunt presărate cu ilustraţii superbe realizate de Inga Moore, de parcă nu era îndeajuns conţinutul magic al cărţii!

Fix în prima zi a lunii septembrie mi-am luat de la o tarabă cu cărţi second hand din Eforie Nord cartea Bel Ami de Guy de Maupassant, în limba franceză. Am fost uimită când i-am aflat preţul (2 lei) şi m-am bucurat de cele câteva notiţe făcute printre pagini cu creionul de către proprietarul anterior (mai multe poze în curând).

De la librăria online Libris (mulţumesc!) am primit pentru recenzie în luna lui septembrie cartea Hoţul de umbre de Marc Levy, o carte care a fost frumoasă şi emoţionantă. 🙂

Voi ce cărţi aţi mai primit sau cumpărat în ultima perioadă? >:D<

2017-09-09T10:54:39+00:00

One Comment

  1. furelise October 3, 2014 at 6:16 pm - Reply

    Am citit și eu Eleanor & Park și mi-a plăcut foarte mult. Cred că și Rainbow e drăguță 😀 Super cărți! Spor la citit! :*

Leave A Comment

* Checkbox GDPR is required

*

I agree