Iluminator pentru ochi – Maxfactor eye luminizer brightner

Iluminatorul Max Factor Eye Luminizer Brightner (în culoarea Fair) mi se pare o sticluţă mică destul de magică!

Este un iluminator care poate fi folosit şi pe post de fond de ten întrucât are o oarecare acoperire iar în momentul în care nu doresc să îmi încarc tenul cu un fond de ten, pot folosi cu uşurinţă un pic din acest iluminator (care are şi un miros destul de plăcut! :D).

Conţinutul sticluţei este dispus într-un mod interesant, culoarea albă a unuia dintre ingrediente fiind frumos vizibilă, într-o dungă în zig-zag/spirală.

2017-09-09T10:24:07+00:00

2 Comments

 1. Thats Hanelore October 28, 2014 at 10:34 am - Reply

  Cred ca am sa incerc si eu acest iluminator. Imi place produsele de la Max Factor.
  As vrea sa te intreb ceva legat de parfumul Avon Sensuelle. Urmeaza sa dau o comanda si nu sunt sigura. Persista parfumul? Are un miros discret sau are un miros mai puternic?
  :*

 2. Simona Husaru October 29, 2014 at 5:41 pm - Reply

  Mi se pare un produs bun acesta. 🙂 Nu am testat mai nimic de la MF pana acum. Am vazut ca au scos si un fond de ten in aceasta serie.

  Din cate am observat persista parfumul. Are un miros mediu spre puternic, dulceag. Cred ca imi aminteste de Pur Blanca Blush daca nu ma insel. Nu am apucat sa il testez de foarte multe ori dar pare sa fie ok acest parfum. Totul depinde daca iti plac tie sau nu parfumurile mai dulcegi. Eu nu sunt mare fana a lor, fapt pentru care nu l-am folosit de multe ori pana acum. Daca prinzi parfumul la oferta (sub 40 de lei) e bine. Eu nu as da mai multi bani pe el. As prefera sa aleg altceva. 😀

Leave A Comment