Crema energizanta “Wine Energy” Aver (Farmec)

Crema energizantă Wine Energy de la Aver (Farmec) este un produs pe care cred că l-am avut de două sau de trei ori până acum. Are un miros foarte frumos, textura cremei este extrem de plăcută iar din când în când găsim câteva biluţe roşiatice pe care trebuie să se maseze bine în piele (se poate întâmpla să rămână întinse pe faţă dacă nu ne uităm în oglindă).

De această dată mama mea cumpărase crema (pentru că o folosim la comun cum facem şi cu alte produse de frumuseţe) şi nu a realizat că ultimele dăţi avusesem parte şi de nişte experienţe care pe noi nu ne încântă.

După ce am aplicat această cremă pe piele, am observat apariţia aşa zişilor…”frecăţei” despre care am mai discutat aici. Mi-a părut foarte rău când s-a întâmplat acest lucru pentru că îmi place foarte mult această cremă, mirosul ei plăcut şi senzaţia de prospeţime pe care o lasă tenului după aplicare.

Voi încerca să o folosesc mai des în această perioadă ca să văd dacă în timp voi scăpa de apariţia frecăţeilor (presupuselor celule moarte) şi vă voi anunţa dacă voi avea rezultate pozitive. Voi folosi crema când stau acasă sau seara când ştiu că nu va mai trebui să ies din casă.

Aţi folosit până acum această cremă?

2017-09-09T10:24:08+00:00

Leave A Comment

* Checkbox GDPR is required

*

I agree