Colectia mea de manga #1 | My manga collection #1

Poate ştiţi, poate nu ştiţi, însă eu sunt o mare fană a seriilor manga şi a anime-urilor! 😀 Vreau să vă prezint un pic seriile manga pe care eu le deţin şi sper să îmi recomandaţi şi voi altele dacă aţi citit până acum vreuna.

Preferatele mele dintre seriile pe care vi le prezint sunt: 5 Centimeters per Second de Makoto Shinkai, Ultra Maniac de Wataru Yoshizumi şi We were there (Bokura ga Ita) de Yuki Obata.

We were there este o serie manga superbă, plină de emoţii, sentimente, o serie superbă presărată cu citate minunate care de fiecare dată îmi fac un gol în suflet.

Ultra Maniac este o serie amuzantă, despre o vrăjitoare care vine pe Pământ şi face o grămadă de nebunii alături de noii săi prieteni.

5 centimeters per second urmăreşte povestea a unei fete şi a unui băiat care aşa cum sunt uniţi de soartă, la fel de simplu sunt despărţiţi.

Primele volume manga pe care le-am adăugat în bibliotecă au fost din seria Tsubasa Reservoir Chronicle de CLAMP. Am fost foarte bucuroasă când, în urmă cu mai mulţi ani, am descoperit această manga la Diverta, fiind prima manga pe care o vedeam în realitate. Văzusem iniţial anime-ul care mi se păruse foarte interesant fapt pentru care am decis să îmi cumpăr, pe rând, câteva volume din seria Tsubasa.

De pe Bookdepository am achiziţionat Mistress Fortune de Arina Tanemura pentru a testa o manga a acestei autoare însă stilul acesteia de a desena nu a fost printre preferatele mele. Acesta este un volum standalone, despre o fată care lucrează la o agenţie care luptă împotriva extratereştrilor. Alături de partenerul său pe nume Giniro, aceasta îşi foloseşte puterile pentru a se lupta (nu mai ţin minte exact detaliile).

2017-09-09T10:54:39+00:00

2 Comments

  1. Malina October 26, 2014 at 3:51 pm - Reply

    Wow, si mie imi placeau animeurile in copilarie le urmaream cu sufletul la gura insa acum nu mai sunt la fel de atrasa de ele. Dar tu vad ca esti fana infocata. 🙂 Pupici.

  2. Simona Husaru October 27, 2014 at 7:28 pm - Reply

    Mersi mult, Malina! 😀 Da, inca sunt fana a lor insa sunt mai petrentioasa acum. Pe vremuri am vazut o gramada de serii insa acum rar ma mai impresioneaza mult de tot anumite anime-uri. 😀

Leave A Comment