Painted Lips – Lip Gloss aniversar Sephora

Acum ceva vreme am primit la poştă un plic de la Sephora în care eram anunţată că am primit un cadou de ziua mea de la aceştia (de fapt mint, plicul îi era adresat mamei mele căci cardul de la S este pe numele ei, dar zilele noastre de naştere sunt ambele în timpul verii aşa că acest cadou l-am confiscat imediat ca de obicei :)) ). Pentru a primi acest cadou a trebuit să merg la orice magazin Sephora şi să prezint cuponul pe care îl găsisem în plic.

Pot spune că a fost foarte drăguţ cadoul pe care aceştia îl pregătiseră. Lip gloss-ul de la Sephora este un tub magic pentru că are 4 culori pe care le putem folosi în funcţie de cum ne dorim.

Toate cele patru gloss-uri miros foarte frumos şi unul dintre ele este un pic mai sclipicioas faţă de celelalte însă nu într-un mod negativ. Cel mai mult am folosit gloss-ul rozaliu-roşiatic (primul de sus) însă nu este o diferenţă majoră între culori atunci când sunt aplicate pe buze.

Un minus al acestor gloss-uri ar fi legat de faptul că nu prea sunt rezistente însă cred că majoritatea gloss-urilor nu sunt extrem de rezistente.

PS: Gloss-urile sunt şi gustoase pe deasupra! Poate de aceea nu rezistă prea mult pe buze. 😀

Voi aţi primit până acum cadouri neaşteptate de ziua voastră? Aveţi vreun gloss pentru buze preferat?

2017-09-09T10:24:08+00:00

Leave A Comment

* Checkbox GDPR is required

*

I agree