Favourite Stores – Bijou Brigitte

De această dată vin pe blog cu o postare de alt fel. Aş vrea să vă prezint de-a lungul timpului câteva accesorii pe care le-am achiziţionat din unele magazine dar mai bine spus, să vă vorbesc şi în acelaşi timp un pic de magazinele cu pricina, pentru că de multe ori ajung să cumpăr din acelaşi loc întrucât mereu ştiu că acolo găsesc ceea ce îmi place! 😀

Am ales să vă vorbesc despre magazinul Bijou Brigitte (aflat în Maritimo Shopping Center Constanţa). Am intrat de mai multe ori prin acest magazin (fie că eram în căutare de ceva sau nu) şi mereu am găsit lucruri drăguţe. Fie că este vorba de lanţuri, inele, brăţări, elastice de prins părul, ceasuri, eşarfe, gentuţe, etc, ele au fost mereu prezente aici.

Ce îmi place mult la acest magazin este faptul că au foarte multe produse şi ai de unde alege! Multe dintre produsele lor sunt cu mult bun gust şi puteţi găsi o grămadă de accesorii drăguţe! Cred că oricine ar avea bani mulţi (şi mult loc prin casă) ar pleca cu o serie de lucruri din acest magazin pentru că sunt atât de multe lucruri drăguţe acolo!!

De-a lungul timpului am cumpărat câteva accesorii din acest magazin şi sper să vă placă. Am două lanţuri extrem de drăguţe, unul cu o păsăre şi unul cu o inimioară care se deschide şi are un locaş special unde puteţi pune o poză cu ce vă doriţi (încă nu am reuşit să pun o poză, ruşine mie!).

Nu multă lume ştie sau reţine însă eu nu am găuri în urechi, fapt pentru care nu port cercei. Am descoperit însă la Bijou Brigitte nişte clipsuri foarte drăguţe şi de fiecare dată când am găsit ceva potrivit am mai cumpărat câte o pereche! Şi mama mea şi-a luat 3 perechi însă am uitat să le fac poze.

Fluturaşii albi din stanga din păcate i-am scăpat pe jos şi am pierdut două pietricele de la ei aşa că nu îi mai pot purta..erau primii pe care îi achiziţionasem şi îmi plăceau nespus de mult!

Am reuşit însă cu altă ocazie să mai găsesc alţi fluturaşi cu nişte pietricele argintii foarte simpatice. Sunt finuţi, micuţi şi mi se pare foarte frumoşi. Foarte important de menţionat, majoritatea clipsurilor cumpărate nu prea strâg tare, adică nu am dureri la nivelul lobului urechii de la purtarea acestora, decât foarte puţin după muuulte ore de purtare.

Alte clipsuri pe care le-am cumpărat sunt ochii de pisică care după părerea mea seamănă cu nişte lacrimi. Nu i-am purtat foarte des pentru că strâng un pic mai tare urechea dar mi se par eleganţi aşa că merită să le mai găsesc momente bune de purtare.

Ultimele clipsuri adăugate la colecţie sunt aceste bufniţe micuţe şi supebe! Dacă nu ştiaţi încă, sunt o fană a lucrurilor cu bufniţe! Când am văzut că adăugaseră câteva produse noi în magazin am fost foarte bucuroasă să găsesc aceste clipsuri amuzante dar şi elegante (nu ştiu cum se face dar parcă mulţi cercei sau clipsuri par destul de eleganţi indiferent de forma lor). M-am bucurat şi mai mult după ce i-am purtat şi am observat că nu mă strâng. 😀

Eşarfă Rosé Flower

De curând am tot căutat o eşarfă mai măricică şi am reuşit să îmi iau una tot de la acest magazin. Au foarte multe sortimente însă eu caut culori mai pale, pastelate şi musai eşarfa trebuia să fie moale căci sunt multe materiale care mă irită la piele şi nu suport să le port.

Nu este extrem de mare eşarfa dar nici prea mică. Am găsit una cam de aceeaşi culoare şi avea ca imprimeu nişte zebre drăguţe dar materialul avea câteva fire care se duseseră şi nu m-am riscat să dau banii pe ea (era şi mai scumpă).

Mai erau două eşarfe drăguţe care mi-au atras atenţia însă aceasta mi s-a părut cea mai potrivită. O voi purta în această toamnă şi sper să îmi ţină de cald la gât. 😀

Voi ce magazine preferate aveţi? ^_^

2017-09-09T10:04:25+00:00

3 Comments

 1. Gabriella September 20, 2014 at 10:21 am - Reply

  Ce postare simpatică! Îmi plac atât de mult lanțurile și cerceii și eșarfa și tot! Sunt foarte finuțe, elegante și cred că sunt destul de multe produse frumoase acolo. Mi-ar fi plăcut să le știu și prețurile, măcar ca să-mi fac o idee. :o3 Îmi mai amintești câteva din ele?
  Eu nu am prea multe magazine preferate, dar știu cu siguranță unde pot găsii ceea ce vrea, fie că e vorba de agende, portofele, decorațiuni sau obiecte pentru craft. De cele mai multe ori dacă văd ceva ce-mi place cumpăr din respectivul magazin, dar nu pot fi sigură că data viitoare cânt trec pe acolo vor mai avea produse care să-mi placă.

  Simona, mi-a plăcut mult de tot postare și sper să mai văd postări de genul acesta! ^_^

 2. Simona Husaru September 20, 2014 at 6:18 pm - Reply

  Mersi mult, Ralu! 😀 Şi mie îmi place Meli Melo. Mereu găsesc lucruşoare drăguţe pe acolo. ^-^

  Acum voi pregăti o postare cu leapşa! 😀 Abia aştept să citesc fiecare întrebare în parte dar şi răspunsurile tale.

 3. Simona Husaru September 20, 2014 at 6:33 pm - Reply

  Gabi, mă bucur că ţi-au plăcut lucrurile prezentate de mine. Clipsurile achiziţionate de mine se învârteau în jurul preţului de 20-25 lei, lănţişoarele cred că au fost mai scumpişoare (25 lei şi 39 lei dar nu mai ştiu sigur) iar eşarfa era 59 lei (sau 49? hmmm…nu mai ştiu exact pentru că m-am uitat la foarte multe modele). Au foarte multe produse drăguţe (elastice, clame frumoase, inele, cercei, lanţuri şi alte accesorii) şi preţurile variază (cine caută găseşte şi lucruri la preţuri normale :D).

  De obicei şi eu procedez la fel ca tine: găsesc un produs care îmi place şi îl cumpăr iar alte dăţi se poate întâmpla să nu mai găsesc ceva care îmi place în magazinul cu pricina dar am descoperit că sunt câteva magazinaşe unde mai mereu găsesc o grămadă de lucruri care îmi plac!! :">

  Mă bucur că ţi-a plăcut postarea! Voi încerca să mai pregătesc şi alte postări de acest tip (să vedem ce magazin urmează pe această listă >:) ). >:D<

  PS: În Constanţa magazinul BB se găseşte numai în Auchan dacă nu mă înşel.

Leave A Comment

* Checkbox GDPR is required

*

I agree