Face Cream: L’Oreal Revitalift Laser x3 & Garnier Moisture Match

Două creme pe care am avut ocazia să le testez această vară au fost de la L’Oreal şi Garnier.

L’OREAL REVITALIFT LASER X 3
Beneficii:
– după o săptămână ridurile sunt reduse
– după 4 săptămîni pielea este vizibil mai fermă

Presupun că aţi tot auzit astfel de reclame la multe produse cosmetice. Nu prea cred că există produse perfecte ce ar putea să facă orice ten de invidiat însă putem testa o parte dintre ele pentru a vedea care ne prieşte mai mult.

Nu am folosit această cremă chiar zilnic.. pentru că nu am avut nevoie de ea :)… însă rezultatele de după mi s-au părut normale. Nu am văzut nimic extraordinar dar nici rău nu mi-a făcut. Mirosul cremei este plăcut, textura este fină.

Dezavantaje 
– preţ destul de mărişor dar cantitatea cremei este ok 🙂

Singurul minus pe care l-am sesizat este unul pe care îl întâlnesc la multe creme, şi anume… aşa numiţii “frecăţei” care apar la scurtă vreme după aplicarea cremei. Nu înţeleg de ce păţesc acest lucru cu multe creme dar vă pot spune că poate fi foarte supărător: nu poţi aplica machiajul după ce aceast tip de cremă intră în piele (pentru că pare să nu intre în piele), te poţi trezi cu reziduri de cremă când îţi dai cu mâna pe ten întâmplător (şi cei din jur pot crede că ai plecat nespălat de acasă :)) ), etc.

Când întâlnesc astfel de creme prefer să le folosesc seara (că doar nu le arunc la gunoi…) şi le reţin pentru a nu le mai cumpăra. Crema în discuţie nu a fost atât de proastă la acest aspect dar nu o pot recomanda. Am mai avut experienţe extrem de neplăcute cu unele creme de la L’Oreal. Aş putea recomanda o cremă de acest tip unei persoane care are tenul uscat, cu gândul că va avea mai mult efect (dar nu este ceva cert).

După o cercetare mai bună, am înţeles că aceşti “frecăţei” despre care am zis mai sus ar fi de fapt reziduri de celule moarte care se formează chiar şi timp de 2 săptămâni atunci când foloseşti o cremă, iar după aceea dispar. De obicei apar la cremele dedicate reducerii ridurilor (articol complet aici). Mi se pare un lucru bun, eliminarea celulelor moarte însă tind să cred că tot e ceva putred şi că pot mai bine să găsesc o altă cremă care să nu producă acest efect. 🙂

PS: Crema nu este destinată tineretului în mod special însă din câte ştiu nu dăunează să foloseşti aceste creme după ce treci de 18 ani…tenul trebuie îngrijit mereu, indiferent de vârstă iar cremele recomandate pentru o altă categorie de vârstă pot fi chiar foarte benefice în multe cazuri (acum deisgur că nu mă voi arunca spre cremele dedicate tenului de 60 de ani…).

GARNIER MOISTURE MATCH
Beneficii:
Hraneşte pielea 100%*
Efect calmant 98%*
Oferă imediat o senzaţie de confort 96%*
*Test pe consumator – 50 femei – 4 săptămâni

Cu toate că această cremă este dedicată unui ten uscat sau foarte uscat, eu m-am înţeles foarte bine cu ea (eu având un ten normal). Produsul se presupune că nu are textura grasă şi că se absoarbe rapid, hrănind, calmând şi hidratând pielea 24 de ore.

Pot spune că aspectul cremei pe faţă este unul gras (nu exagerat) dar crema hidratează tenul foarte bine. Nu apar “frecăţeii” pe care i-am menţionat mai sus şi pot sesiza că tenul este hrănit pentru o lungă perioadă de timp (se simte la atingere chiar şi după mai multe ore). Mirosul cremei este plăcut, preţul din câte ţin minte nu era prea mare aşa că merită testată această cremă!

Voi încerca să mai testez şi alte creme din gama Moisture Match întrucât sunt mai multe creme de acest tip, dedicate mai multor tipuri de ten.

2017-09-09T10:24:08+00:00

Leave A Comment