1. Seraphina de Rachel Hartman   2. One Line a Day journal   3. Lord Nelson Tea   4. Tea Valley Green Tea   5. Hugs & Co plush horse   6. Canimals plush bunny

Luna iulie a venit şi a şi trecut… aproape pe nesimţite! Îmi este groază că şi august va fi la fel de trecător însă chiar sper să nu se întâmple aşa! La cât mai multe amintiri şi clipe frumoase alături de cei dragi şi foarte multe clipe de relaxare îmi doresc în vara lui august!

În luna iulie am avut multe lucruri care m-au făcut fericită (fie ele tangibile sau nu), însă pot spune că o mică parte dintre ele se regăseşte în imagini. Am primit de la Libris pentru recenzie minunata carte Seraphina de Rachel Hartman pe care încă nu am terminat-o. Până acum sunt foarte încântată de ea şi abia aştept să văd ce se mai întâmplă! Sper că o voi termina în 7-10 zile (este un pic mai grosuţă şi nu prea m-am axat foarte mult pe citit în aceste zile) pentru a reuşi să citesc şi alte cărţi minunate!

De la o prietenă dragă din străinătate am primit de ziua mea un jurnal care are o idee de bază foarte frumoasă! Nu este chiar un jurnal în propriul sens însă în el se presupune că zilnic voi scrie, timp de 5 ani, lucrurile care m-au făcut fericită! Mi se pare o idee minunată şi sunt tare curioasă cum va fi când după 1, 2, 3, 4, 5 ani mă voi uita la o anumită dată şi voi vedea ce am făcut în acea zi timp de 5 ani! 😀 Dintr-o parte, paginile acestei agende-jurnal-memory book, sunt aurite şi lucesc aşa de frumos la fel cum sper eu că vor sclipi şi amintirile din interiorul paginilor.

Cine mă cunoaşte probabil că ştie că de o perioadă destul de lungă servesc aproape în fiecare dimineaţă o cană cu ceai. Luna aceasta m-am bucurat foarte mult de aromele ceaiului de la firma Lord Nelson (aroma Bloody Orange), un ceai care miroase atât de bine!! Îmi place să combin acest ceai cu un pliculeţ de ceai verde de la Tea Valley (Goji & Cranberry). Ambele sunt gustoase şi fructate şi cred că sunt foarte bune şi cu nişte cuburi de gheaţă însă nu am apucat să testez!

Vara este minunata perioadă când Luna Park din Parcul de Distracţii Mamaia se trezeşte la viaţă! Chiar dacă nu sunt fană a aglomeraţiei de fel, îmi place să mai merg pe acolo şi să iau parte la distracţie (însă nu mă încumet să mă dau în toate nebuniile :)) ). Sunt câteva jocuri care sunt accesibile pentru oricine care nu înrazneşte să fie învârtit prin aer (joc de basket, trenuleţul groazei, cursa de cai, etc.) iar cel la care eu recurg de obicei este jocul în care încerci să prinzi o jucărie cu o gheară metalică (încă nu ştiu ce denumire are). Luna aceasta m-am întors acasă cu două jucării foarte frumoase şi acum mă tot gândesc cum spaţiul meu inexistent devine şi mai inexistent, nu doar din cauza cărţilor!

Nu prea am apucat să fac multe bains de soleil (plaje) însă cele puţine pe care le-am prins au fost mai mereu cu nori şi peripeţii. Poate că luna lui august va fi mai interesantă din acest punct de vedere întrucât aş vrea să reuşesc să îmi depăşesc stadiul trist în care mă aflu cu priceperea la a înota. La final de iulie am şi pescuit un pic pentru relaxare şi amuzament şi acum aştept să văd ce minunăţii va aduce luna lui august!

Pe voi ce v-a făcut fericiţi în luna lui iulie? 😀