Oja Essence – Colour and Go

Cred că multe fete au avut măcar o dată în viaţă problema ojei care nu se usuca la timp sau chiar dacă pare să se usuce… nu se usucă într-adevăr!

Eu am fost foarte bucuroasă când am descoperit ojele Colour and Go de la Essence. Am ales trei culori care mi-au plăcut foarte mult şi am fost plăcut surprinsă să văd că se aplică foarte uşor (pensula fiind lată) şi că se usucă repede. Rozul pal (110 Modern Romance) a trebuit să fie aplicat în 2-3 strturi, oja mov (174 Purple Sugar) în 2 iar cea bleo (125 Absolutely Blue) într-un singur strat (eventual 2).

În momentul de faţă, după un an sau chiar mai bine, oja mov este cea care mai este în viaţă, iar celelalte două sunt foarte pe ducă. Faţă de alte oje, mi s-a părut că au fost foarte rezistente în sensul că nu s-au îngroşat în sticluţe decât în momentul când a mai rămas foarte puţină ojă.

Eu găsisem ojele de la Essence la un magazin din piaţă însă nu prea le-am văzut şi în alte locuri (ce e drept, nici nu am căutat). Aveau câteva culori însă pot spune că pe internet am văzut că gama culorilor disponibile este mult mai mare! 😀

Voi aţi testat ojele de la această firmă? Ce alte oje v-au lăsat o părere bună?

2017-09-09T10:24:08+00:00

2 Comments

  1. Hanelore♡ August 21, 2014 at 6:20 am - Reply

    Acesta este unul dintre motivele pentru care nu-mi place sa-mi fac unghiile. Nu am rabdare sa se usuce. Eu folosesc Avon Speed Dry +30 sec si sunt destul de multumita.Este singura care imi place♥
    te pup

  2. Simona Husaru August 21, 2014 at 6:55 am - Reply

    Da, e nevoie musai de răbdare pentru aşa ceva. De multe ori după ce îmi fac unghiile mă trezesc că vreau să fac ce miri ce lucru şi îmi stric oja dacă nu e uscată bine. :))

    Am auzit de Avon Speed Dry +30 sec. Trebuie să testez şi eu musai! 🙂 Am mai avut două oje din game diferite de la Avon şi am fost mulţumită de ele. Ai putea să testezi şi ojele de la Rimmel London 60 sec. Sunt foarte bune şi acelea. Voi face o postare pe viitor. Pupici!

Leave A Comment

* Checkbox GDPR is required

*

I agree