July Beauty Favourites

 1. Astor Lift me Up – Foundation 2. Rimmel London 60 seconds nail polish  3. Miss Sporty Turbo Dry Top Coat 4. Too Faced Sweethearts Perfect Flush Blush

FOND DE TEN ASTOR LIFT ME UP – LIFTING SERUM + RADIANCE MAKEUP
Culoarea: Rose Beige 101
Acest fond de ten de la Astor este unul special, având dublu efect: efect de ser pentru lifting şi de iluminator. Când vine vorba de fondul de ten (şi nu numai), prefer să folosesc unul care nu este mat şi nu are efect puternic de acoperire, lăsând pielea să respire. Fondul de ten de la Astor mi se pare perfect pentru mine! Trecând peste faptul că miroase superb, el îi oferă tenului o anumită strălucire plăcută şi nu îl încarcă aşa cum fac alte fonduri de ten. Fiind vară, fondul de ten este perfect şi pentru expunerea la soare întrucât are SPF 15 iar Vitamina E şi acidul hialuronic pe care le conţine ajută la împrospătarea şi întinerirea tenului.

OJĂ RIMMEL LONDON 60 SECONDS
Culoare: 873 Breakfast in Bed
Întrucât doream o ojă de culoarea mentei deschise am optat pentru o ojă de la Rimmel pe care am găsit-o recent. După ce am aplicat-o pe unghii am realizat că are o culoare ce bate mai mult înspre bleo decât înspre mentă însă îmi place foarte mult şi aşa.

Ojele din această serie de la Rimmel sunt concepute pentru a se usca în 60 de secunde şi de a fi aplicate pe unghii dintr-o singură mişcare. De uscat, oja se usucă repede însă eu am folosit mai multe mişcări pentru aplicarea ei şi chiar am apelat la două straturi de ojă pentru a face culoarea să fie cât mai uniformă.

LAC PENTRU USCARE RAPIDĂ MISS SPORTY TURBO DRY TOP COAT
Avusesem un lac de unghii pentru uscarea rapidă a ojei însă se terminase de foarte multă vreme. Am fost fericită când am găsit în magazine top coat-ul de la Miss Sporty pentru uscarea rapidă a ojei (în doar 60 de secunde). Îşi face treaba foarte bine şi le oferă unghiilor şi culorii ojei şi mai multă strălucire! Nu o recomand însă pentru culorile foarte deschise sau pentru oja albă întrucât acest top coat îi va oferi albului tente de bleo…

BLUSH TOO FACED – SWEETHEARTS – PERFECT FLUSH BLUSH
Culoare: Peach Beach
Am fost în căutarea unui fard pentru faţă şi am dat iar peste inimioarele de la Too Faced (găsiţi produsele lor în magazinele Sephora) care mi-au făcut cu ochiul. Acestea veneau în 3 “amestecuri” de culori iar cea care mi s-a părut cea mai potrivită a fost Peach Beach (cât de amuzant poate suna denumirea culorii!). Inimioara mea conţine o paletă de trei culori, culori ce îi oferă tenului meu un aspect numai potrivit pentru vară. Prin combinarea tuturor culorilor, se obţine o nuanţă plăcută ce bate înspre oranj-bronz (relativ asemănător cu blush-ul prezentat în altă postare – Burjois Blush – 32 Ambre D’or). Folosite separat, culorile pot fi utilizate pe post de bronzer pentru a “sculpta” tenul după preferinţă.

Blush-ul conţine nişte culori pigmentate foarte bine, lucru ce îi va asigura o viaţă destul de lungă acestei inimioare! 😀 Nu doar pigmentate sunt culorile ci şi strălucitoare, făcând tenul să radieze! Folosit cu măsura şi îmbinat cu bun gust pe ten, blush-ul are un efect minunat.

Cu toate că preţul produselor de la Too Faced este mai ridicat, am ţinut cont de faptul că produsul a venit într-o cantitate destul de mare, ambalat frumos şi lipsit de te miri ce chimicale (nu conţine parabeni!) prin comparaţie cu alte produse!

Voi aveţi vreun produs de frumuseţe care v-a atras atenţia recent? 😀

2017-09-09T10:24:08+00:00

2 Comments

  1. Hanelore♡ September 3, 2014 at 2:05 pm - Reply

    Este supern blush-ul de la Too Faced..Mi-ai putea spune ce pret are?
    Produsele mele preferate in ultimul timp au fost Fondul de Ten de la Rimmel London -Match Perfection si Pudra bronzata de la Avon Luxe

  2. Simona Husaru September 3, 2014 at 3:03 pm - Reply

    Preţul este destul de piperat (ca am tuturor produselor de la TooFaced de altfel) dar este o cantitate destul de mare şi produsul e de calitate bună. În Sephora se învârte pe la 120 de Ron din câte ţin minte…poate chiar mai puţin. 🙂

    Sună bine Pudra de la Avon Luxe. Nu am mai reuşit să dau comandă la Avon de foarte multă vreme. 🙁 Nici la Yves Rocher.

Leave A Comment

* Checkbox GDPR is required

*

I agree