Favourite Cleansers

Când vine vorba de demachiantele pentru ochi pot spune că nu am obişnuit să le folosesc, apelând de obicei la magicul spăun Dove cream care mereu înlătură machiajul foarte bine şi rareori se întâmplă să mă usture ochii (prin comparaţie cu alte săpunuri).

Dintre demachiantele pe care le-am folosit în ultima perioadă şi care m-au mulţumit pot să vi le menţionez pe acestea trei: Lait Demaquillant – Serum Vegetal 3, 2 în 1 Demaquillant + Tonique purecalmille şi Nivea Double Effect Demachiant pentru ochi.

Primele două produse sunt de la Yves Rocher şi sunt primele pe care le-am folosit. Purecamille mi-a plăcut mai mult întrucât nu m-au usturat ochii de la el şi, de asemenea are o textură lăptoasă-apoasă, cu un miros plăcut de muşetel. Serum Vegetal este laptele demachiant care mi-a rămas acum şi pot spune că este destul de bun, eliminând machiajul nedorit la fel ca şi primul menţionat. Singurele neplăceri personale ar fi legate de faptul că este un lapte demachiant mai gras şi, spre deosebire de purecamille am păţit ca acesta să îmi provoace vagi usturimi ale ochilor (de scurtă durată desigur). Şi acest lapte demachiant are un miros foarte plăcut şi este de apreciat că produsele de la YR au ingrediente mult mai naturale spre deosebire de alte produse existente pe piaţă. 🙂

Demachiantul de la Nivea este ultimul pe care l-am achiziţionat şi este recomandat în special pentru machiajul rezistent la apă. În instrucţiuni este precizat faptul cum că machiajul va fi înlăturat dintr-o singură mişcare însă pot să vă asigur că acest lucru nu are cum să fie posibil. Pentru a înlătura machiajul din zona ochilor am efectuat mai multe mişcări uşoare (presare/pompare uşoară şi ştergere dintr-o parte în alta) şi am sesizat că extractul de abăstrele care se află în compoziţia demachiantului îşi face efectul: nu apar usturimi la ochi şi zona demachiată nu este iritată deloc, fiind lăsată o uşoară senzaţie plăcută de căldură (cel puţin eu aşa o simt :D). După folosirea lui pe piele rămâne un strat ce pare uleios însă după 5 minute dispare complet, fiind absorbit de piele.

Voi aveţi vreun demachiant preferat? 🙂 Al meu presupun că rămâne cel de la Nivea pentru că simt cum pleoapele îmi sunt protejate.

2017-09-09T10:24:08+00:00

Leave A Comment

* Checkbox GDPR is required

*

I agree