Makeup favourites #1


1. AslaVital Lift Instant 2. Doina Cremă nutritivă şi vitaminizantă 3. Alix Avien Natura Concealer 4. L’Oreal Infalliable Stay Fresh Foundation (145 Rose Beige) 5. Revlon Photoready Skinlights Face Illuminator (300 Peach Light) 6.Burjois Blush (culoarea 32 Ambre D’or) 7. Inglot Eyeshadow Matte (361) 8. Inglot Loose Powder 9. Essence eyeshadow applicators 10. set de pensule L’Oreal 11. Pensulă Seventeen 12. Pensulă pentru sprancene L’Oreal 13. Farmasi Eyeshadow 14. Alix Avien Terracotta Eyeshadow (culoarea 101 alb sidefat) 15. Maybelline Volum Express Waterproof Mascara

Îmi cer scuze pentru lista extrem de lungă însă nu mi-am dat seama că ar fi fost mai bine dacă împărţeam în două această grupare! Vă prezint câteva dintre favoritele mele când vine vorba de machiajul de zi cu zi. Pot părea multe însă folosite cum trebuie şi în cantitatea optimă rezultatele dorite se vor vedea. Am spus acum ceva vreme că voi mai diversifica blog-ul, de unde şi postările de acest timp. Sper că fetele care citesc blog-ul vor fi interesate şi dacă au întrebări sunt gata să le răspund (dacă ştiu şi răspunsul desigur :D).

Nu am inclus rimelul pe care îl folosesc de obicei pentru că se terminase dar am decis să vă arăt unul waterproof  de la Maybelline pe care l-am “descoperit” prin trusele cu machiaj. Mi se pare foarte bun şi le dă genelor un volum foarte frumos fără a le încărca în mod excesiv. 🙂 Fiind un rimel rezistent la apă va fi un pic mai greu în momentul în care vă demachiaţi.

Am primit cadou trusa cu pensule de la L’Oreal în momentul când achiziţionasem fondul de ten L’Oreal Infalliable şi am fost foarte bucuroasă pentru că nu aveam decât două pensule pe care le foloseam pentru aplicarea blush-ului.

Mereu mi-a plăcut combinaţia de roz, mov şi alb când vine vorba de farduri pentru ochi, fapt pentru care vă arăt ce folosesc în acest moment: unul mov de la Farmasi şi celălalt alb sidefat de la Alix Avien. Cu o bază acestea ar rezista şi mai multă vreme pe pleoape însă eu nu prea am folosit baze.

Pudra de la Inglot o folosesc mai rar (nici nu mai are mult în ea) şi, fiind sidefată şi în nuanţe de portocaliu-maro merge folosită în locul unui blush. Că tot veni vorba de blush…nu am folosit foarte multe însă preferatul meu este cel de la Burjois într-o culoare portocalie sidefată foarte plăcută. Am descoperit că pot folosi pe post de blush şi fardul de pleoape mat de la Inglot pentru că are o culoare care îmi place foarte mult şi se aplică foarte bine. Nu îl aplic în cantităţi mari pentru că este mai pigmentat.

Nu am uitat şi de hidratarea pielii, de unde şi crema prezentată. Nu ştiu dacă am mai folosit produse de la Doina însă aceasta este o cremă foarte bună care intră destul de repede în piele şi ajută şi la hidratarea şi elasticitatea tenului. 😀 Serul de la AslaVital îl folosesc doar pe porţiunile unde se formează ridurile şi este prima dată când îl testez. Momentan sunt mulţumită de el şi pot spune că intră foarte repede în piele.

2017-09-09T10:24:08+00:00

2 Comments

  1. Farmec June 16, 2014 at 8:21 am - Reply

    Multumim frumos de mentionare1 🙂

  2. Simona Husaru July 28, 2014 at 6:54 pm - Reply

    Cu multă plăcere!! 🙂

Leave A Comment