Mirror Covers(52)

Cu mai bine de jumătate de an în urmă (sau poate chiar un an să fi trecut?) am găsit pe Goodreads cartea The Vespertine de Saundra Mitchell care m-a atras din prima cu a ei copertă pe cât de simplă, pe atât de bine organizată şi gândită. Mi-a plăcut mult pentru că trezea în mine un sentiment de curiozitate dar parcă şi de teamă, punându-mă pentru o clipă în situaţia fetei care pare să fugă de ceva anume.

Am fost surprinsă de faptul că The Goddess Test de Aimee Carter (de care aţi auzit mai toţi) avea şi o altă copertă pe Goodreads, şi anume una care semăna foarte mult cu prima pe care o găsisem. Roşul minunat pe care l-au folosit pentru rochia fetei şi fontul alb, simplu, curat şi elegant mi s-au părut elemente importante care i-au dat acestei coperte o frumuseţe aparte.

Dark Angel de Eden Maguire şi Promessi Vampiri de Beth Fantaskey le-am găsit mai recent însă au elemente care ar fi trebuit să fie mai bine lucrate. În cazul primei cărţi simt că explozia de roşu este mult prea mult pentru această copertă. Pe de altă parte, când vine vorba de a doua copertă, contrastul dintre albastru şi roşu este minunat şi bine ales însă fontul alb mi se pare imens iar cel roşu pare să nu iasă deloc în evidenţă.

Am încercat să le iau la puricat pe aceste patru coperte ale săptămânii acesteia însă sunt tare curioasă ce credeţi voi despre ele. 😀

2017-09-08T20:10:49+00:00

Leave A Comment