Beauty Review: Revlon Photoready Skinlights – Peach & Pink

Am descoperit acum ceva vreme seria de iluminatoare pentru faţă de la Revlon, Revlon Photoready Skinlights. Din câte am observat, acestea sunt în număr de patru: Bare Light, Pink Light, Peach Light şi Bronze Light.

Nu sunt sigură, dar cred că primul pe care l-am testat a fost iluminatorul Pink Light (este posibil să fi fost Bare Light dar nu bag mâna în foc). De atunci, de fiecare dată când mi se termină tubul, optez pentru cel în varianta pink pentru că se potriveşte foarte frumos pentru tenul meu care este deschis la culoare. Din greşeală, acum câteva luni mama a luat iluminatorul peach light pe care nu l-am folosit pentru că mi se părea cam închis la culoare însă de la o vreme îl folosesc numai pe acesta împreună cu un blush portocaliu numai bun pentru zilele vesele cu soare.

Fiind un iluminator, el este menit să învioreze faţa şi să o facă să strălucească într-un mod cât mai natural posibil. Puteţi să îl aplicaţi în zona T a feţei (nas, frunte) dar eu prefer să îl aplic de-a lungul obrajilor, înspre tâmple şi chiar deasupra sprâncenelor. Nu exageraţi cu iluminatorul dacă nu vreţi aveţi o strălucire exagerată. :))

Pentru o aplicare cât mai uniformă recomand utilizarea unei pensule de tipul celei pentru aplicarea fondului de ten (nu sunt o expertă a pensulelor pentru aplicarea machiajului aşa că puteţi cerceta mai mult dacă vă interesează).

2017-09-09T10:24:23+00:00

Leave A Comment

* Checkbox GDPR is required

*

I agree