Şi uite că am mai ajuns la finalul unui an…un an destul de ciudăţel şi greu pe alocuri însă mă rog ca 2014 să fie mai vioi, să mă ajute în a mă ocupa mai bine de toate proiectele mele (de preferat să îmi pun o ordine în idei şi să duc la bun sfârşit anumite proiecte).

În februarie 2013 bloguşorul a împlinit 1 anişor (aveam senzaţia că 2!!) şi acum se apropie rapid de cel de-al doilea anişor. În tot acest timp pot spune că am citit mai multe cărţi faţă de înaintea începerii blog-ului însă în 2013 am trecut şi prin momente mai grele când cheful şi starea nu mi-au permis să mă bucur pe deplin de mai multe cărţi. Am început câteva cărţi asupra cărora nu m-am putut concentra de nicio culoare (spre exemplu, vol.1 din Jocurile Foamei început acum foarte mult timp -cred că la începutul lui 2013- de abia acum are norocul să îmi revină în mâini). În ceea ce priveşte goana după cărţi m-am mai liniştit întrucât nu prea mai am spaţiu pentru noi volume :))…şi, de asemenea, am destul de multe cărţi pe care “trebuie” să le citesc. Desigur, asta nu înseamnă că nu mai am anumite cărţi în Wishlist :D…

În 2014 aş vrea să pot pune mâna pe următoarele (un mic top cuprinzând cărţi pe care nu le deţin):
* Reached de Ally Condie (sper să apară cel de al treilea volum la editura Litera!!)
* Unravel Me de Tahereh Mafi
* Aşa arată fericirea de Jennifer E.Smith
* Leven Thumps and the Gateway to Foo de Obert Skye
* Ediţia aniversară a seriei Harry Potter <3
* Tess D’Urberville de Thomas Hardy

M-am gândit să fac un top 5 al cărţilor citite în 2013 însă a trebuit să mai adaug încă două locuri în top. Nu am citit extrem de multe cărţi în acest an însă mi-am îndeplinit goal-ul de 20 de cărţi şi se pare că am ajuns la numărul de 32 de cărţi.

Topul este unul aleator, întrucât nu pot să le aranjez într-o ordine anume pe aceste 7 cărţi selectate. 
Voi puteţi face un top al cărţilor citite în 2013?

   
 *click on the covers to read my reviews (those that are available)*

  
Şi, desigur că va trebui să reamintesc şi de unul dintre manga-urile mele preferate citite în acest an: 5 centimeters per second (ar veni un top 8 deja :))).

Ei, ce mai pot spune? Sper să ne reîntâlnim în 2014 sănătoşi, mai voinici ca niciodată, cu multă poftă de citit şi recenzat, cu multe gânduri frumoase şi idei.

La mulţi ani tuturor!! Să aveţi parte de o seara frumoasă alături de cei dragi.