Bună dragilor! Ce mai faceţi? Se simte că a început şcoala, nu? Toţi postăm mai puţin pe blog-uri şi încercăm să ne rezumăm la ce e important. Voi fi scurtă de această dată şi doresc să vă anunţ că încerc să revin cu o recenzie foarte curând şi eventual cu postări random despre viaţă/ nişte dezbateri care îmi trecuseră prin minte zilele trecute (ar trebui să le notez când le sesizez căci deja am uitat de câteva dintre ele :))).

Am preluat această leapşă-tag de la Ralu pentru că mi s-a părut interesantă şi nu mai făcusem una de foarte multă vreme. O poate prelua oricine doreşte. ^-^1. Ai vreun loc preferat în casă în care citeşti?
De obicei citesc în pat, cuibărită pe o păturică drept sprijin.

2. Semn de carte sau o hârtiuţă oarecare?
Mereu folosesc un semn de carte. Nu ar avea acelaşi farmec fără el.

3. Poti sa te opreşti din citit brusc sau trebuie să termini pagina/capitolul?
Depinde de carte dar de cele mai multe ori mă opresc la finalul unei pagini.

4. Mănânci sau bei in timp ce citeşti?
De multe ori ronţăi câte ceva, mai ales în timpul zilei.

5. Poţi să citeşti în timp ce te uiţi la TV sau asculţi muzică?
Dacă sunt foarte captivată de carte o pot face. Muzică ascult de cele mai multe ori când citesc, de obicei muzica instrumentală fiind alegerea mea ca să nu fiu distrasă.

6. Citeşti cărţile pe rând sau mai multe simultan? 
Nu am mai citit de foarte, foarte mult timp o singură carte. De cele mai multe ori citesc 2-3 cărţi în acelaşi timp, combinându-le pe cele în limba română cu cele în engleză.

7. Citeşti doar acasă sau peste tot?
Înainte citeam destul de mult şi la şcoală însă la facultate nu prea apuc să mai fac acest lucru. În rest, în afară de cititul acasă, îmi place să citesc în maşină, în mijlocul naturii şi pe unde mai nimeresc.

8. Citeşti cu voce tare sau în gând?
Citesc în gând şi rareori, când subiectul unei cărţi mă atrage foarte mult, mai citesc unele pasaje mai “profunde” cu voce tare. La cărţile în engleză însă îmi place să citesc din când în când câteva pagini cu voce tare pentru a îmi perfecţiona dicţia şi pentru a mă perfecţiona.

9. Sari pagini?
Nu sar pagini însă recunosc, cu tristeţe, că am sărit propoziţii sau paragrafe la unele dintre cărţile care m-au enervat sau nu m-au putut atrage în vreun fel (de obicei am păţit acest lucru după jumătatea cărţii).

10. Scrii pe cărţi? 
Nu scriu pe cărţi însă îmi place să mă semnez şi să scriu data la începutul fiecărui volum.

Cine a mai completat: Ale Criss, ♥Andra♥, Eny eNy, Ralu