În ultimele zile nu am fost activă deloc aici (chiar dacă pare că am fost, nu s-a întâmplat aşa; postările vizualizate de voi au fost programate şi voi mai face acest lucru întrucât îmi uşurează foarte mult activitatea de pe blog). Am fost plecată la munte şi am călătorit în lung şi în lat ţara, am parcurs mai mult de 1000 de kilometri şi din când în când mă uitam cu melancolie la hartă şi vedeam cât de departe se află Constanţa de locurile în care mă aflam eu. Desigur că a fost o experienţă frumoasă, am văzut lucruri noi, lucruri vechi, mi-am învins câteva frici şi m-am bucurat de minunaţii munţi, de priveliştile de nedescris şi de oamenii din alte părţi. M-am întors puţin obosită însă mă bucur că am apucat sa vizitez cât mai multe obiective turistice şi locuri noi.
Am fost o mare mare leneşă fapt pentru care nu am mai apucat să termin o carte de foarte foarte multă vreme însă mă apropii extrem de repede de finalul cărţii Tunele 1 şi chiar mi s-a potrivit cartea în această perioadă, lucru la care nu m-aş fi aşteptat :D. Mai am de citit o carte în engleză pentru recenzie şi sper să găsesc cheful de lectură parcă un pic rătăcit pe alte meleaguri. 
Printre cuvinte, pot spune că astăzi a început să se simtă toamna mai aproape şi pe litoral. A plouat peste noapte după ce a fulgerat şi a tunat o perioadă, şi simt cum s-a răcorit vremea, numai bine ca să pot pune mâna pe hăinuţele pufoase. De multe ori mă întreb care este anotimpul meu preferat, deoarece mereu mă regăsesc în fiecare. De fel, consider primăvara cea mai frumoasă pentru că atunci învie toată natura, începe să strălucească soarele cu putere, însă, de multe ori, am început să am o oarecare astenie de primăvară, şi mă moleşesc toată la venirea acesteia. Vara este frumoasă mai ales pentru că este vacanţă însă nu suport zilele prea călduroase când mă trezesc că stau mai mult în casă decât afară. Toamna nu mă încântă din cauza reînceperii şcolii însă temperatura este una plăcută. Iarna e frumoasă chiar dacă este cam friguroasă uneori şi îmi oboseşte sufletul când mă chinui să merg mult timp prin zăpadă, dar cine nu iubeşte iarna când nu doar că avem parte de vacanţă ci şi de minunatul Crăciun care ne apropie sufletele? Concluzia: revin de unde am plecat. Nu ştiu ce anotimp îmi este mai apropiat de inimă însă, poate le pot iubi pe toate la fel de mult.
Voi aveţi un anotimp preferat? Vă încântă venirea toamnei? Eu abia aştept să vină Târgul Recoltei ca să mă învârt printre oamenii voioşi, să simt mirosul de Kürtőskalács şi să fac poze la culorile toamnei în timp ce frunzele îmi foşnesc sub picioare. Florile toamnei, vor fi pentru mine, ca de obicei, crizantemele galbene. Cum se va răcori mai bine voi adăuga la geam un ghiveci cu aceste frumoase flori <3.
O toamnă frumoasă şi îmbelşugată vă doresc tuturor!! :]