Buna dimineaţa/ziua tuturor!
Cum v-aţi început weekend-ul? Sunteţi plini de forţe sau încă nu v-a trecut oboseala din timpul săptămânii? Eu mă simt obosită încă, mai ales că ieri am făcut şi un drum până în Bucureşti şi am ajuns pe seară acasă…dar sper că mă voi umple de energie în cursul acestui week-end. Mâine am nişte planuri drăguţe şi sper că mă voi relaxa pe cât de mult posibil.
Căldura e şi la mare însă, se spune că sunt mai ferită de ea faţă de alte oraşe. Speram să merg să fac o baie la mare însă cred că de abia săptămâna viitoare voi ajunge. Sper! Mi se pare aşa trist când văd că am marea lângă mine şi nu apuc să ajung de prea multe ori pentru a mă bronza un pic :)).

Săptămâna aceasta am mai făcut nişte mici modificări pe blog. Am mutat anumite imagini/reclame de pe pagina principală a blog-ului pentru a se încărca cu o uşurinţă mai mare. Puteţi vedea că pe bara de meniu am făcut mici modificări de asemenea. Toate rubricile de până acum le puteţi găsi prin accesarea meniului Collumns. Am introdus meniul Freebies unde veţi putea găsi e-book-urile gratuite, înainte dispuse coloana din partea dreaptă a blog-ului. Restul secţiunilor sunt aceleaşi ca şi până acum. Am adăugat noi cărţi pe Schimb de cărţi! Dacă doriţi să cumpăraţi sau să daţi la schimb ceva, fie mie, fie altor cititori, lăsaţi un comentariu, eventual şi cu adresa de mail/blog-ului dacă doriţi să vă contacteze cineva.

Un week-end plăcut tuturor şi staţi departe de soare când frige prea tare!