Mirror Covers(23)

Pentru că unii dintre voi aţi menţionat de această dublură, am decis să postez mai repede în această rubrică. Călătorie spre iubire de Mary Jo Putnei a apărut la noi de curând, împreună cu revista Libertatea pentru femei. În acelaşi timp, se desfăşura book blitz-ul pentru cartea Timespell de Diana Paz :D.
Cele două coperte sunt aproape la fel, fapt pentru care este greu să aleg una. Ambele au font-uri drăguţe. Călătorie spre iubire are culorile oarecum mai ţipătoare niţel, cel puţin aşa se vede albastrul în poză. Cred că optez pentru coperta cărţii apărute la noi.
Voi puteţi alege una dintre ele? 😀 
2017-09-08T20:18:46+00:00

4 Comments

 1. Ralu April 17, 2013 at 6:38 pm - Reply

  Foarte interesant, cum au apărut amândouă în acelaşi timp! Am observat şi eu această carte pe la chioşcurile de ziare, mă gândeam că mi-ar plăcea să am o carte aşa de frumoasă în bibliotecă, însă parcă autoarea nu-mi prea inspiră încredere (dacă şi-a cumpărat cineva cartea, să ne spună cum a fost :D). Foarte grea alegerea, însă prefer coperta apărută la noi.

 2. Simoncello May 5, 2013 at 2:06 pm - Reply

  Da, şi mie mi s-a părut o coincidenţă interesantă! Nici dacă plănuiau nu cred că reuşeau să le publice în aceeaşi perioadă. Nici eu nu ştiu dacă mi-ar plăcea conţinutul cărţii apărute la noi dar nu există decât un singur mod de a afla ^^!

 3. Cristina Radu July 10, 2013 at 8:10 pm - Reply

  Va recomand din inima sa cititi Calatorie spre iubire. E o carte antrenanta,care are de toate-ceva intrigi,aventura,si multa iubire:-) .Asta nu pentru ca am tradus-o eu…:-)

 4. Simoncello July 11, 2013 at 11:43 am - Reply

  Mulţumim pentru recomandare, Cristina! Vom reţine sfatul tău cu siguranţă!!

Leave A Comment

* Checkbox GDPR is required

*

I agree