Anime Review: Hiyokoi/ ひよ恋

Hiyori Nishiyama este o fată în vârstă de 15 ani care, după ce ia pauză de la şcoală timp de un an, din cauza unui accident, revine alături de noii ei colegi.
Fiind foarte timidă, ei îi este teamă să meargă la şcoală însă prietena ei cea mai bună Ritsuka este cea care o îmbărbătează şi o ajută cât poate de mult.
Hiyori este destul de scundă(140cm) iar acest lucru iese şi mai mult în evidenţă când se află în preajma colegului său Yuushin Hirose(190cm), băiatul popular al clasei.

Pe cât de diferiţi sunt cei doi pe atât de mult Hiyori doreşte să fie mai aproape de Yuushin.

Anime-ul are doar 1 episod, fiind un OVA Special, în care sunt redate întâmplările din primul capitol din manga cu acelaşi nume. Cu toate că nu are o continuare, acest OVA este plăcut de văzut şi este şi amuzant pe alocuri.

Asemănarea lui Hiyori cu un Hiyokoi(puişor) mi s-a părut foarte drăguţă şi binevenită.
Recomand episodul pentru cei doritori şi dacă vă face curioşi puteţi să citiţi în continuare şi manga care a ajuns la 9 volume!!! Este încă ongoing însă eu zic că este una foarte drăguţă ^^.

 
Nota: 4.5/5

Tipul: OVA Special

Episoade: 1
Status: Finished Airing
Difuzat: 30 Iulie 2010
Producător: Production I.G
Gen: Romance, Shōjo 
Durată: 22 min. per episode
Manga scrisă de Moe Yukimaru

2017-09-09T09:04:33+00:00

4 Comments

 1. Hogof March 6, 2013 at 8:16 pm - Reply

  Deci imi plac atat de mult imaginile care le pui la recenziile pentru animeuri!!!! 🙂 Sunt asa de dragute!! ^^ Tu chiar insisti sa-mi maresti lista lunga de must watch nu? :))

 2. Simoncello March 6, 2013 at 8:46 pm - Reply

  Dacă nu o fac eu, atunci cine? ;;) Mă bucur că îţi plac anime-urile recomandate de mine şi pozele desigur! 😀 Încerc să le pun pe cele mai drăguţe! <3 Am multe anime-uri de recenzat însă timpul nu este de partea mea fapt pentru care postez la cel puţin o săptămână în rubrica asta.
  La cât a ajuns lista de must watch? :))

 3. Andreea Ilie March 13, 2013 at 6:03 pm - Reply

  Sunt foarte frumoase anime-urile pe care ni le arati.Cred ca blogul tau este singurul care face recenzii la anime si imi place foarte mult acest lucru!!

 4. Simoncello July 6, 2013 at 7:37 pm - Reply

  Mulţumesc mult, Andreea şi scuze pentru răspunsul întârziat! Nu îţi văzusem comentariul. Mai sunt şi alte blog-uri specializate care fac recenzii însă nu am găsit decât 1-2 care nu m-au atras în mod special :-?…

  Mă bucur că îţi plac anime-urile pe care le recenzez ^-^.

Leave A Comment

* Checkbox GDPR is required

*

I agree