Noutati in biblioteca (12)

În ultima perioadă nu am reuşit să vă arăt în ordine cărţile primite însă le voi pune încetul cu încetul. Darul şi Maximum Ride 2 de James Patterson le-am câştigat pe 2 blog-uri.
Iar pe Goodreads am avut norocul de a câştiga The Almond Tree de Michelle Cohen Corasanti. Această carte pare cu totul altceva faţă de ce am citit până acum. Din păcate nu cred că o voi citi foarte curând din cauza lipsei de timp şi a altor cărţi care trebuiesc citite pentru recenzie însă sper ca la vară să reuşesc să o testez!
2017-09-08T20:19:37+00:00

3 Comments

 1. rosia_lady February 22, 2013 at 8:23 pm - Reply

  frumos, spor la citit.

 2. Ralu February 23, 2013 at 6:47 pm - Reply

  Auch! Cred că e neplăcut să ai un program atât de încărcat. E adevărat că şi eu îmi planific uneori lecturile chiar şi cu o lună înainte, dar îmi place să mă şi surprind. 😀
  În altă ordine de idei, cărţile primite de tine arată minunat. Despre James Patterson nu prea ştiu ce să cred, am auzit că seria Vrăjitor şi vrăjitoare ar fi cam slăbuţă, de aceea vreau să citesc şi părerea ta. The Almond Tree, în schimb, a fost o carte care m-a impresionat.

 3. Simoncello February 24, 2013 at 4:26 pm - Reply

  @rosia_lady: Mulţumesc! 😀

  @Ralu: Da, este foarte greu mai ales acum când trag de mine să progresez cu licenţa. Şi mie îmi place să mă surprind, nu plănuiesc să citesc ceva anume în x zi. Citesc cam după ce stare de spirit am. 😀
  Mă bucur să aud că The Almond Tree te-a impresionat. Abia aştept să văd cum este(într-o zi cu soare :D).
  Am citit Maximum ride #1 de James P. şi mi s-a părut destul de slăbuţă. Sper ca Vrăjitor şi Vrăjitoare să fie mai pe gustul meu. Dacă nu, voi reveni la cărţi mai interesante!

Leave A Comment

* Checkbox GDPR is required

*

I agree