Biblioteca prafuita(2)

Şiiiiiii…. cam aşa începe deobicei la mine rearanjarea bibliotecii: un serial ceva pe fundal, care să îmi ţină de urât şi un birou umplut cu cărţi :)) 
Am încercat să aranjez cărţile după mărimea lor …  
… înghesuindu-le cât mai bine :)) 
Scuzaţi calitatea pozei de mai jos xD. 
Iar rezultatul este următorul :D…. :  
Pozele nu sunt recente (de vreo lună cred, nu bag mâna în foc). De atunci am mai aranjat o data biblioteca :)) . Pusesem prea multe cărţi la un loc şi stăteam cu sufletul la gură că cine ştie cum mă trezesc cu o avalanşă de cărţi şi nişte rafturi rupte în viitor.
Voi pune poze noi când apuc. Mari modificări nu se văd însă se simt :))
Voua vă place să vă aranjaţi cărţile?
2017-09-08T20:20:04+00:00

4 Comments

 1. Ralu November 30, 2012 at 9:37 am - Reply

  Da, da, da! Ador sa aranjez cartile, e ca si cum as face ordine printr-un dulap cu rochii frumoase. 🙂
  Ce biblioteca superba! E asa de vesela si jucausa! Vreau si eu atatea carti incat sa nu mai incapa pe rafturi! ♥

 2. Gabriel Kesler November 30, 2012 at 10:29 am - Reply

  Arata super cute cu plushies all over protecting your assets 😀 – broasca si chestia aia cu limba scoasa de sus sunt cei mai tari hahah! You'd also make a perfect study room designer! Sper ca mai ai rafturi care asteapta sa fie umplute la fel de frumos, aici daca mai gasesti spatiu pentru un plic! Peste cativa ani, inainte sa cumperi o carte prima oara o sa te gandesti unde o sa o pozitionezi in biblioteca 😀

  *and it's already snowing on your blog yeay – winter is here ^^ *

 3. Niahara November 30, 2012 at 1:12 pm - Reply

  Awww cate manga ai! Ce tare 🙂 Imi place mult de tot si biblioteca si cum ai amenajat.

 4. Simoncello November 30, 2012 at 4:22 pm - Reply

  @Ralu: Da, la fel simt si eu :)) Mi-ar placea intr-o zi sa am biblioteca mutata intr-o camera speciala/sufragerie si sa fie aproape toate cartile vizibile si usor accesibile 😀 Ca sa fie mai usor de rearanjat.
  Usor, usor o sa ti se adune si tie cartile 😀 Eu am multe si din anii trecuti, altele castigate, altele primite :)). Oricum, in principal incerc sa tin/cumpar cam ce imi place cel mai mult. Mai greu de dat/facut schimb cand vine vorba de cartile primite/castigate(simt ca imi arunc norocul pe geam :') ).

  @Gabi: Jucaria cu gura deschisa este crocodilul din The Princess and the Frog :)) Cat despre spatiul lol.. epic fail. O sa trebuiasca sa mai pun sus pe biblioteca cartile noi/cele vechi si cele noi sa le pun in locul celorlalte TT^TT. No more space here.. Azi am realizat ca deja am 2 carti care nu au unde sta :))

  @Niahara: Mi s-au strans ceva ceva manga 😀 Cele cu Tsubasa au fost luate la un impuls inconstient al mintii mele care era: "wow! manga la Diverta! must get them all!xD". Si dupa am descoperit mangashop… si in finall BD which is the best 😀

Leave A Comment

* Checkbox GDPR is required

*

I agree