Magie la Hogwarts

Bufniţe care aduc poşta în timp ce îţi iei liniştit masa, mături zburând ilegal pe deasupra ta, vrăjitori şi vrăjitoare îmbrăcaţi frumos în robe specifice fiecărei Case, poţiuni şi vrăji care mai de care, un şoarece care fuge de bezmetic printre pahare şi fantome care apar de te miri unde! Toate le puteţi găsi numai la Hogwarts şi ele sunt doar începutul unor aventuri fabuloase :D.

Mi-am rearanjat cărţile în bibliotecă şi când am pus mâna pe seria Harry Potter mi s-a trezit iar (ca şi de multe alte ori) pofta de lumea magică a lui Harry Potter <3 ~~ Cred că voi reciti nişte capitole/pasaje când am timp ca să îmi reamintesc de momentele când citeam această serie.

Presimt că la iarnă voi revedea filmele *sau cel puţin o parte din ele* -anul trecut am apucat să le văd pe toate 7!!!-.

Mi-am amintit cu drag de momentele când cumpărasem împreună cu prietena mea A. câte un album HP3 cu stickere şi de fiecare dată când mergeam la meditaţia de matematică ne distram cumpărând pliculeţe cu stickere şi făceam schimb când aveam dubluri ~~ *ce aş vrea să mai apară astfel de albume la chioşcurile cu ziare*.

Dacă e, voi face o postare cu nişte poze din album şi cu alte HP related stuff (asta dacă am altceva căci în momentul ăsta parcă nu realizez ce mai am prin casă sau nu 0.o)

Aceasta este colecţia mea HP. Am toate cărţile iar ultima pe care am achiziţionat-o este volumul 3, Harry Potter şi Prizionerul din Azkaban. Volumul 3 îl citisem de la prietena mea *în vremurile copilăriei* şi nu mai apucasem să mi-l cumpăr la vremea respectivă. De fapt, mint! Ultima carte luată este The Tales of Beedle The Bard. Nu mi s-a părut extraordinar acest mic volum însă merită să stea alături de celelalte cărţi din serie.

Mie mi-au plăcut mult toate cele 7 cărţi  serie însă cred că primele 1-5 ar fi cele mai cele 😀 Însă pe toate le am la suflet. Ţin minte că HP a fost seria care chiar mi-a deschis plăcerea spre lectură. Au urmat şi altele după însă HP a cam fost deschizătoare de drumuri.

Sper să mai fac rost şi de alte cărticele HP related ca să îmi măresc colecţia dar să vedem spre ce mă orientez. 😕

Voi aţi citit seria? Este printre preferatele voastre? (▰˘◡˘▰)
2017-09-08T20:20:04+00:00

2 Comments

  1. Nastya Paun October 14, 2012 at 4:57 pm - Reply

    pe primele 3 sau 4 le-am citit pe calculator si pe ultima am citit-o de la o colega.un weekend,in fiecare seara,de la 8 la 12 am stat cu ochii,mintea in ea,cu sufletul la gura sa o citesc.Eram clasa a 9-a.Copilaria asta…

  2. Simoncello October 14, 2012 at 6:37 pm - Reply

    Foarte frumos 😀 Sa iti palca asa mult incat sa nu te poti desparti de personaje nicio clipa!

Leave A Comment

* Checkbox GDPR is required

*

I agree