Pacheţele cu fluturi

Şi uite că toamna se simte din ce în ce mai aproape şi parcă ieri şi azi a vrut să ne avertizeze că nu mai e mult până vine. A fost aşa întuneric afară că atunci când m-am terzit am avut senzaţia că e 4 dimineaţa. :)) Noroc că m-am uitat la ceas imediat şi am făcut şoc. Azi măcar a ieşit soarele între timp însă parcă ma cuprinde astenia de toamnă în unele momente. Sper că doar să mi se pară.

Şi iar am senzaţia că este octombrie şi că în Mamaia e venit Târgul Recoltei iar eu mă plimb cu mama şi bunicul prin ploaie şi fum de grătare.

Dar trecând peste asta, se apropie facultatea şi nu vreau să mă gândesc câtuşi de puţin la asta pentru că efectiv nu am chef de învăţat şi de alte nebunii de acest gen. Şi pe deasupra anul asta este… licenţa. :-s În toată splendoarea ei! Sper să îmi fac un program de, ehem, “studiu” destul de bun încât să am timp şi de relaxare pentru citit, desenat, cântat etc. 😀 Am o grămadă mare de cărţi care s-a strâns încă de la începutul anului (şi nu numai) pe care sper că voi pune mâna în viaţa asta! Şi nu ştiu cum se face că în ciuda acestui fapt nu pot refuza nişte cărţi atunci când le văd că îmi bat la poştă aşa frumos. <3 Măcar am reuşit să mă mai abţin să dau bani pe cărţi în ultima vreme. Mai fac şi eu niţică economie.


Şi uite asa am aberat căci simţisem să scriu undeva cum mă atacă toamna aşa frumos. Şi azi am fost la facultate să mă înscriu în anul 3 ca să aflu că azi au loc alte înscrieri *facepalm*. Trebuia să îmi imaginez că o să se întâmple o chestie de genul.

Şi că tot a venit toamna… pot spune că abia aştept să merg la Târgul Recoltei ca să îmi cumpăr un ghiveci cu crizanteme galbene (şi mă voi ruga să nu se ofilească prea repede) cum am făcut şi anul trecut <3 Când văd crizanteme galbene mereu mă gândesc la toamnă.

Iar acum mă voi teleporta pe alte meleaguri. Posibil să mă găsiţi alături de Ky şi Cassia, aventurându-mă printr-o vale pe undeva.

2017-09-09T10:43:20+00:00

2 Comments

  1. Patty September 23, 2012 at 1:37 pm - Reply

    Lectura placuta! "Raspantii" este o carte super 🙂

  2. Simoncello September 23, 2012 at 5:52 pm - Reply

    Mersi mult Patty! Imi place mult seria asta. Cel putin, de primul volum m-am indragostit. Sa vedem ce se intampla pe parcurs ^^

Leave A Comment

* Checkbox GDPR is required

*

I agree