The Selection de Kiera Cass – In Curand la LEDA

     Am auzit de această serie de cateva luni bune de tot şi mi s-a părut drăguţă. Mă bucur ca o să apară şi la noi. Coperta îmi place foarte mult ~~
   

     Leda a cumpărat drepturile de publicare pentru 3 volume din seria The Selection. În America, The Selection apare abia în aprilie.
     Probabil ați mai auzit de această serie mai ales pentru că drepturile de ecranizare au fost achiziționate și chiar s-a dat startul la realizarea serialului. Episodul pilot a fost realizat deja, dar pentru a se continua filmarile este nevoie de acordul celor de la CW.

★ ★ ★
Sinopsis:

     Pentru treizeci şi cinci de fete, Selecţia este o şansa vieţii lor. Oportunitatea de a scăpa de viaţa organizată pentru ele de când s-au născut. Să fie aduse într-o lume cu rochii strălucitoare şi bijuterii nepreţuite. Să trăiască în palat şi să concureze pentru inima superbului Prinţ Maxon.
     Dar pentru America Singer, să fii selectată este un coşmar. Înseamnă să-şi întoarcă spatele iubirii secrete pentru Aspen, care este dintr-o clasă socială mai joasă. Părăsindu-ţi casa pentru a intra într-o competiţie cumplită pentru o coroana pe care ea nu o vrea. Să locuieşti într-un palat care este constant ameninţat de atacuri violente ale rebelilor.
     Apoi America îl întâlneşte pe Prinţul Maxon. Treptat, ea începe să aibă îndoieli în privinţa planurilor pe care şi le făcuse- şi îşi dă seama că viaţa la care a visat dintotdeauna nu se compară cu un viitor pe care nu şi l-a imaginat niciodată.
Sursa

★ ★ ★ 

Synopsis:
     For thirty-five girls, the Selection is the chance of a lifetime. The opportunity to escape the life laid out for them since birth. To be swept up in a world of glittering gowns and priceless jewels. To live in the palace and compete for the heart of the gorgeous Prince Maxon.
     But for America Singer, being Selected is a nightmare. It means turning her back on her secret love with Aspen, who is a caste below her. Leaving her home to enter a fierce competition for a crown she doesn’t want. Living in a palace that is constantly threatened by violent rebel attacks.
     Then America meets Prince Maxon. Gradually, she starts to question all the plans she’s made for herself- and realizes that the life she’s always dreamed of may not compare to a future she never imagined.

2017-09-08T20:20:33+00:00

Leave A Comment

* Checkbox GDPR is required

*

I agree