Îmi doream să citesc această serie de multă vreme dar, după cum am spus, nu am achiziţionat-o din diverse motive. Am fost bucuroasă să aflu că va apărea o ediţie de chioşc a Cercului Secret aşa că odată ce a apărut primul volum, l-am şi achiziţionat :D.

     Nu mi-a plăcut deloc începutul cărţii. Mi s-a părut ciudat, ambiguu chiar şi nu mă puteam concentra deloc pe ceea ce se întâmplă. Am fost nevoită chiar să citesc primele pagini de 2 3 ori ca să realizez mai exact cam care este ideea de început. Însă cu trecerea paginilor am descoperit că este o carte chiar captivantă, plină de propriile ei farmece. Mi-a plăcut de fiecare dată când autoarea descrie senzaţia pe care o are Cassie atunci când aproape se contopeşte cu elementele înconjurătoare ei (oceanul spre exemplu). Am avut plăcuta, aş putea spune, surpriză să văd numeroase diferenţe faţă de serialul cu acelaşi nume. Înainte crezusem că aş fi putut fi plictisită de cărţi din cauză că văzusem serialul înainte dar se pare că acest lucru nu s-a putut întâmpla.

     Cartea o surprinde pe Cassie care este nevoită să se mute, împreună cu mama sa, la bunica ei care se presupune că este bolnavă. Odată ajunsă în New Salem, Cassie este nevoită să înceapă o nouă viaţă. Îi este greu să se acomodeze la noul său liceu iar farsele pe seama ei se ţin lanţ! Colega ei de clasă, Faye, îi face zile fripte dar totul încetează când o minunată fată cu părul blond, pe care Cassie aproape că o iubeşte, o salvează  din mâinile lui Faye. Atunci începe tot ce îi schimbă viaţa lui Cassie: o nouă foarte bună prietenă invadează în viaţa ei, iubirea vieţii ei îşi face apariţia în cel mai prost mod posibil iar popularitatea lui Cassie creşte odată ce se alătură Cercului Secret. Dar ce este acest cerc şi din cine este format? Acest lucru îl veţi afla numai citind cartea!
     O lectură rapidă, presărată cu secrete, dragoste şi vrăjitoare vă aşteaptă!

Notă acordata: 4/5   

Detalii carte
Numele seriei: Cercul Secret/ The Secret Circle
Număr de pagini: 288
Limbă: Română
Editură: Grupul Corint Junior-Corint Teens
Ilustraţia copertei: Gene Mollica
Design-ul copertei: Andreea Apostol