Pensule Real Techniques Blush Brush, Sculpting Brush

Pensule Real Techniques

Vă spuneam de curând că am plasat o comandă pe site-ul Pensulemachiaj.ro unde pusesem ochii pe un burețel de la Real Techniques. Întrucât am auzit multe păreri bune despre produsele Real Techniques, m-am gândit să îmi iau și două pensule de machiaj care am considerat că îmi vor fi utile.

Am cumpărat mai demult un set de pensule de machiaj Fraulein 38 Kabuki de pe același site însă am dedus că unele dintre ele nu le mai folosesc chiar deloc. Am înlocuit pensulele pentru fond de ten cu burețelul Real Techniques și din comoditate am folosit o pensulă mică pentru sculpting și blush. Una dintre pensulele mici încă o folosesc pentru aplicarea unor farduri, însă cel mai des tot la aplicatorul mic clasic recurg. Poate voi reuși pe viitor să le ofer din nou șanse însă până atunci voi rămâne la noile mele pensule magice!

Eu am ales numai două pensule Real Techniques pentru că de acestea aveam nevoie și pentru că nu avea rost să investesc în mai mult și să mă trezesc că poate produsele nu sunt pe gustul meu. Real Techniques Blush Brush și Real Techniques Sculpting Brush sunt două pensule de care sunt foarte mulțumită. Nu doar că arată foarte bine, ci sunt și ușor de folosit și creează efectele pe care mi le doream. Vă invit să vedeți cum mi s-au părut cele două produse alese de mine. ^_^

Pensule Real Techniques Blush Brush, Sculpting Brush

Real Techniques Blush Brush

Prima pensulă pe care mi-am achiziționat-o este cea pe care pusesem ochii de foarte mult timp. Pensula Real Techniques pentru blush are un pămătuf mare și moale și mă ajută la aplicarea pudrei pe față și la blush.

Cred că este utilă mai mult pentru aplicarea pudrei întrucât este nițel cam mare când vine vorba de blush. Cu toate acestea, se folosește foarte ușor și i-am găsit mai multe utilizări. Eu sunt mulțumită de ea și v-o recomand cu mare drag. Era în jur de 29 lei pe site.

Pensule Real Techniques Blush Brush, Sculpting Brush
Pensule Real Techniques Blush Brush, Sculpting Brush

Real Techniques Sculpting Brush

Întrucât eu am o tehnică de machiaj destul de basic (primer-fon de ten-pudră-bronzer-blush-machiaj pleoape-liner-rimel), nu avea rost să mă avânt la prea multe pensule. Am ales să îmi cumpăr și pensula Real Techniques pentru sculpting întrucât ce foloseam eu era prea moale pentru a-mi contura obrajii.

Această pensulă mi se pare la fel de faină ca și prima, calitativă, nu cred că va năpârli și este foarte bună pentru conturarea feței. O pot folosi pe lungime sau lățime pentru a întinde mai bine bronzer-ul. Nici această pensulă nu a fost o avere, așa că tot procesul a fost mulțumitor. Există și mai multe seturi cu pensule Real Techniques însă pensulele pe care mi le doream nu erau incluse în acele seturi.

Pensule Real Techniques Blush Brush, Sculpting Brush