review samantha vega luna bag

Sailor Moon Magic!

Cu gândul la zilele frumoase când descopeream pentru prima data anime-ul Sailor Moon, am pornit în căutarea gentuței Pisica Luna despre care tot auzisem de ceva vreme.

Fiind o fană Sailor Moon, m-a mâncat palma și am zis să încerc să îmi iau și eu o geantă de acest fel. Norocul meu că am primit o geantă Sailor Moon Luna bag de pe site-ul Banggood, un site chinezesc despre care v-am mai vorbit în trecut. Gentuța se găsește pe mai multe site-uri însă eu aici mi-am încercat norocul.

review samantha vega luna bag

Transportul

Știți bine că transportul din China durează aproximativ 3-6 săptămâni, însă sunt situații când poate dura mai mult. La mine geanta a venit cam în 6 săptămâni și am avut un tracking code cu care am urmărit-o la început pe site-ul 17tracking și mai apoi pe site-ul poștei române. Recunosc, coletul a stat în București câteva săptămâni bune (aproape 3 cred), dar știam că așa avea să se întâmple.

Când a ajuns pachetul l-am ridicat de la vama din orașul meu, nu am mai avut nimic de plată în plus după ce am declarat că era un cadou și apoi am stat cu sufletul la gură să văd cum e gentuța.

review samantha vega luna bag

Primele impresii – Sailor Moon Luna Bag

Când am primit plicul cu bule în care era geanta înfășurată într-o folie de plastic, m-am speriat de faptul că geanta nu a fost împachetată corespunzător, fără nimic în interiorul ei pentru a-i păstra forma. Spre exemplu, pe alte site-uri chinezești am văzut că aceste genți veneau cu o pungă umflată cu aer în interior pentru a le proteja.

Anyway, totul a fost ok pentru că în mod miraculos geanta era bine din acest punct de vedere. Urechile genții au fost îndoite din cauza poziției din colet însă nu este un bai petru că se reface forma lor aproape 100%.

Ce nu mi-a plăcut încă de la prima vedere a fost faptul că luna de pe geantă avea niște urme inestetice. Iniția mi s-a părut că e zgâriată, dar tind să cred că sunt urme de vopsea sau lipici. Cu toate acestea, nu asta ar fi marea mea dezamăgire.

review samantha vega luna bag

Forma și mirosul

Forma genții nu este simetrică, geanta fiind cam strâmb asamblată. Purtată dintr-o parte nu se vede însă forma strâmbă este și prin lateralele care nu sunt la fel.

Urechile la spate par a avea niște mici pete de la modul în are au fost vopsite iar impedimentul cel mai mare din acest moment cred că îl reprezintă mirosul genții. Are acel miros greu toxic de petrol ca să zic așa, care sper să iasă în timp, cât las geanta la aerisit. Nu știu dacă dăunează sau nu organismului însă pot spune că am căutat soluții de eliminare a acestui miros și nu prea am găsit nimic clar.

Dacă nu stai cu nasul în geantă, totul e ok însă per total pot spune că nu este un miros pe care eu să îl agreez. Ținând cont de faptul că geanta nu avea pe acest site prețul cel mai mic, nu cred că este chiar cea mai bună alegere pentru o geantă de purtare.

review samantha vega luna bag

Fanii Sailor Moon

La lumină geanta nu arată rău, ar merge purtată la niște outfit-uri, mai ales dacă sunt cele de cosplay. Pentru un fan Sailor Moon o geantă de acest tip merge adăugată în colecție (cercetați varianta fake mai bună ca aceasta, care imită geanta originală de la Samantha Vega).

În momentul de față sunt un pic între cu părerea despre această geantă. Interiorul este unul simplu, cu un mic buzunăraș. Destul de încăpător după câte am sesizat, lucru ce e de ajutor. Materialul din care este realizată geanta este unul destul de rigid, bun ca să zic așa, însă mirosul este cel care strică mult rezultatul final.

Mai are și un buzunar sub închizătoare, iar modul de prindere este unul magnetic, foarte bun. Bareta care se prinde pe umăr este alcătuită din două bucăți care îți permit să reglezi geanta. Modelul meu se pare că stă ok în picioare cu ajutorul celor 4 piciorușe (cam alunecoase), însă cred că sunt situații în care geanta nu se așează drept din prima încercare.

Până nu iese mirosul greu din ea nu prea o voi purta și dacă nu iese de tot nu știu ce să zic. Dacă ați avut experiențe cu acest miros neplăcut, aștept sfaturile voastre (este toxic? cum scap de el?). Mă gândeam să o țin momentan pe post de decor, însă nu știu unde să o mai pun prin cameră iar gândul că mirosul ar fi dăunător mă face să o las pe hol momentan. :)))


Care este părerea voastră despre această geantă? Voi sunteți fani Sailor Moon? V-ați dori să aveți ceva de acest gen?

review samantha vega luna bagreview samantha vega luna bag