somnia cuverturi pat colorate ieftine

Ce să ai în vedere când alegi cuveturi de pat

Când ești în căutare de cuverturi de pat ieftine și nu știi de unde să alegi, Somnia îți propune o gamă largă de modele pe care să le alegi. Înainte de a cumpăra cuverturi pat, ar trebui să știi câți bani ești dispus să dai ca să te poți orienta spre acele prețuri potrivite pentru tine.

Pentru a alege cu mai multă ușurință cuverturi pat, m-am gândit să îți ofer câteva sfaturi care să te ajute atunci când pleci la vânătoarea de cuverturi.

Alege cuverturile de pat în funcție de:

Material

Atunci când cumpei cuverturi de pat, trebuie să te gândești la materialul din care sunt confecționate. Dacă folosești cuverturile pe timp de iarnă, ar trebui să apelezi la materiale mai groase care să îți țină de cald. Pentru vară trebuie musai sa te orietezi spre materiale subțiri iar bumbacul este o soluție ideală întrucât nu vei transpira iar corpul tău va respira cu ușurință. Desigur, dacă există materiale care te irită, orientează-te spre cele care simți că îți fac bine.

Dimensiuni

În funcție de cât de mare este patul tău, poți căuta cuverturi pat dublu. Acestea sunt ideale pentru două persoane și le poți găsi în multe culori. Dacă dorești să oferi un plus de eleganță casei tale, orietentează-te spre cuverturi de pat cât mai frumoase și moderne, potrivite gusturilor tale.

Tematică

În funcție de anotimp, poți alege una sau mai multe cuverturi de pat. Pentru primăvară și vară poți alege culori deschise, pastelate iar pentru celelalte anotimpuri tonuri maronii sau reci. Desigur că nu este o regulă, totul depinde de creativitatea cu care îți aranjezi interiorul casei de la o perioadă la alta!

somnia cuverturi pat colorate ieftine

Cuveturi de pat colorate și ieftine

Somnia propune multe modele de cuverturi la prețuri avantajoase. Dacă ești în căutare de cuverturi pat dublu, poți găsi pe siteul Somnia ceea ce îți dorești. Realizate din bumbac brodat cu microfibră, aceste cuverturi nu intră la apă, nu se şifonează şi nu se decolorează.

Poți profita de seturi care conțin de obicei 5 piese: cuvertură matlasată, două fețe de pernă mari și două fețe de pernă mici. Pachetele de pe Somnia sunt potrivite pentru a-ți transforma dormitorul în unul de vis. Știm foarte bine că aștenuturile noi sau proaspăt spălate pot fi unele dintre acele lucruri mărunte care ne pot face fericiți și care ne pot relaxa.

Pe Somnia poți găsi și alte produse precum sunt lenjeriile de pat, pături, pilote, prosoape, halate, covoare și covorașe. Comanda se efectuează ușor iar echipa îți garantează calitatea produselor.