Apartamente de vânzare București

Città Residential Park este un nou complex rezidențial format din 4 blocuri care oferă 380 de apartamente de vânzare de 2 camere și 3 camere. Dacă ești în căutare de apartamente noi în Pantelimon, noul complex rezidențial este potrivit pentru tine. Se află în apropierea Pieței Delfinului, pe șoseaua Pantelimon nr. 266, sector 2, într-o zonă extrem de bună, care este în continuă dezvoltare.

Aceste apartamente noi sunt aproape de principalele artere ale orașului, permițându-ți să te deplasezi cu ușurință spre zonele de interes. Au între 70 și 92 mp așa că sunt ideale pentru orice familie care dorește să aleagă Programul Prima Casă. Prin Prima Casă te vei bucura de apartamente noi din complex rezidențial Citta Residential Park la un preț atractiv.

Dacă dorești un apartament de vânzare București, poți alege cu mare încredere dintre cele oferite de complexul rezidențial întrucât sunt realizate pentru ca tu să te bucuri de cele mai înalte standarde de calitate și siguranță.

Pentru orice persoană iubitoare de spații verzi, zona dispune de acestea, dar și de locuri de joacă pentru cei mici. Nu veți duce lipsa locurilor de parcare iar în incinta complexului aveți și un spațiu comercial pentru orice nevoie aveți. Veți avea parte de securitate și nu veți avea parte de nicio grijă.

Recomandat pentru persoanele orientate spre modernism, dar care doresc în același timp să aibă aproape o oază de relaxare și să ajungă repede în locurile importante din oraș, un apartament de vânzare București din acest complex rezidențial este fix ceea ce îți doreai.

Întrucât apartamentele de 2 și de 3 camere sunt disponibile în mai multe variante, poți alege din cel puțin 4 modele. Cu siguranță că vei găsi ceea ce îți dorești și te vei bucura în momentul când te poți muta în noul tău apartament modern, disponibil la un preț bun.

Pentru a achiziționa un apartament din acest complex, poți veni cu surse financiare proprii, poți alege un credit ipotecar sau programul Prima Casă. Orice modalitate ai alege, te vei bucura de o casă care să îți aducă confortul de care ai nevoie. Finisajele atent realizate alături de încălzirea prin pardoseală , aerul condiționat sau obiectele sanitare de înaltă calitate sunt doar câteva dintre motivele pentru care ar trebui să te orientezi spre complexl Citta Residential Park din București.