Un ceai cu arome de citrice

După noaptea de Revelion ne revenim ușor ușor, prinzând energia pe care am pierdut-o petrecând alături de cei dragi. Am zis să începem Noul An cu un ceai de citrice pe care l-am testat la final de 2016. Este un ceai tot din seria Ceaiul Bunicii, și mi s-a părut bun la gust, așa că am zis să vi-l recomand și vouă.

Ingrediente: măceșe, măr, rooibos, coajă de portocală 10%, hibiscus, arome, scorțișoară, rădăcină de cicoare prăjită, rădăcină de lemn dulce 5%, regulator de aciditate – acid malic, coajă de grapefruit 1%. Conține lemn dulce – persoanele ce suferă de hipertensiune ar trebui să evite consumul excesiv.

Ceaiul a avut o culoare maronie, iar mirosul de citrice mi-a plăcut foarte mult. Gustul a fost și el chiar mai bun decât m-aș fi așteptat. Având în vedere că nu am nimerit prea multe ceaiuri cu citrice care să mă încânte, eu zic că acesta a reușit să primească un punct în plus de la mine.

Căminul Copiilor deosebiți, prima carte din seria Miss Peregrine, a fost alături de mine cât timp am băut acest ceai. Mi s-a părut o carte interesantă, și diferită de multe citite până în prezent. Pentru că am văzut la final de decembrie și filmul, mi-am amintit că încă nu făcusem această postare, așa că am trecut acum la treabă! ^_^

Vouă vă plac ceaiurile cu citrice? Ați nimerit unele care sunt demne de recomandare? Ce cărți ați mai lecturat în ultima perioadă? De Miss Peregrine ce părere aveți? 🙂