Acum câțiva ani am descoperit mai multe site-uri cu haine și accesorii drăguțe. Țin minte când am dat prima comandă, întrucât nu știam dacă aveam să nimeresc ceva pe placul meu, sau dacă comanda avea să vină fără probleme în țară. Norocul a fost de partea mea, și am primit tot ce comandasem, iar produsele alese fuseseră așa cum mi-am dorit. Vă voi da mai multe detalii în alte postări, însă, până atunci, vreau să vă arăt cum am ajuns zilele acestea să mă uit din nou pe SheIn, un site chinezesc cu diverse hăinuțe, accesorii și alte nebunii, care mai de care mai atrăgătoare.

Eu mi-am făcut deja un mic Wishlist cu produsele lor și sunt curioasă ce părere aveți de alegerile mele.

1. Rucsac Albastru Electric

Probabil ați sesizat în una dintre postările mele hăinuța albastru electric pentru toamnă. Această culoare a început să îmi placă mai mult pe la finalul lui 2015, și mă consider încă o fană a ei. Acest rucsac albastru electric mi se pare foarte fain, aspectul fiind unul elegant, numai potrivit pentru o ieșire afară. 🙂 Mi-ar plăcea să am ceva de genul, întrucât nu am niciun rucsac elegant.

2. Fustă denim cu talie înaltă și nasturi pe mijloc

Am tot văzut pe diverse blog-uri fuste din denim care au o talie înaltă și se încheie în partea din față cu nasturi. Am tot căutat o astfel de fustă dar niciodată nu am găsit mărimea potrivită pentru mine. Sper ca să îmi vină și mie rândul, pentru că îmi plac fustițele cu talie înaltă!

3. Ghete burgundy din piele întoarsă cu vârf puțin ascuțit

Nu sună o mare fană a încălțărilor cu vârful ascuțit, însă cred că cele care au doar o tentă de ascuțire pot fi și pe placul meu. Am zărit aceste ghete burgundy care mi se par extrem de faine, și par a fi confortabile. Tocul potrivit de înalt este lat, stabil, făcându-mă să mă mai înalț un pic. Mi-ar plăcea să am niște încălțări burgundy/marsala în garderobă, pentru că a început să mă atragă această culoare. Am găsit aceleași ghete și în culoarea negru, care s-ar potrivi mai bine cu orice ținută.

4. Bluză lungă cu glugă în pătrățele

Am observat numeroase cămăși lungi, așa numitele cămăși-rochii, care par foarte interesante pentru a crea diverse ținute. Fie că le-ai purta descheiate cu niște blugi, pantaloni scurți sau o fustă, aspectul ar fi la fel de atractiv. De asemenea, aceste cămăși merg purtate încheiate, sau legate în față, creându-ți niște look-uri faine. Am găsit pe SheIn o bluză de tip hanorac care seamănă foarte mult cu acele cămăși despre care vă zic. Această bluză pare confortabilă, și are și o glugă care să vă protejeze de frig.

5. Sacoul albastru electric cu fermoare

Vă mai bat un pic la cap cu această culoare pe care nu prea o am în garderobă! Când am văzut acest sacou, mi-am imaginat mai multe modalități în care l-aș putea asorta. Mi se pare destul de elegant, iar culoarea albastru elctric se potrivește cu multe alte culori. Dacă dorești un aspect elegant, poți opta pentru o bluza sau o cămașă albă, bleo, sau neagră, însă și culorile pale pot fi o alegere potrivită.

6. Haină pufoasă cu glugă

Nu vă dau multe detalii, pentru că acestea nu își au rostul. Această haină pare atât de moale și confortabilă! Cred că este numai bună pentru a fi purtată în zilele reci când ieșiți la o plimbare relaxantă prin parc, și cred că poate fi purtată și în casă atunci când vreți să vă simțiți ca un ursuleț de pluș. 🙂

7. Pulovăr gri cu mâneci bufante
8. Pulovăr gri lejer oversized
9. Bluză gri cu gulerul în V

Cu toate că nu simt o atracție specială când văd culoarea gri, am observat că ea predomină destul de mult în garderoba mea. Este ușor să o asortezi la orice, și cred că mi se potrivește destul de mult. Mi-ar plăcea să îmi ma adaug o serie de piese vestimentare gri, pe care să le combin cu fuste, blugi sau colanți.
Pe voi vă atrage griul în vestimentație? Ce produse din wishlist-ul meu vă plac? ^_^