Bună dragilor!

Am revenit cu un concurs interesant pentru voi și sper să vă încânte premiul!

Cei de la City Walking Guide au fost extrem de drăguți și au acceptat să îmi trimită două exemplare ale ghidului Constanței pe care l-au realizat. Exemplarele sunt, după câte vedeți și din clip, în engleză și în română, numai potrivite pentru orice turist.

sursa foto: Constanța City Walking Guide

CWG au început prin a face fotografii minunatului oraș al Constanței iar mai apoi au dus totul la un alt nivel prin crearea unui ghid al orașului, ghid menit să ajute la promovarea lui. Consider că ghidul arată minunat și mă bucur foarte mult că dețin și eu un exemplar, fiind locuitoare dar și iubitoare a propriului oraș, Constanța. Pentru curioși, voi posta și o recenzie a acestui ghid pentru a afla mai multe detalii.

Relativ recent CWG au lansat și un site menit să vină și mai mult în ajutorul turiștilor. Merglamare.ro este un ghid online al litoralului de care se poate bucura oricine și care îi informează pe turiști de atracțiile orașului Constanța dar și al împrejurimilor.

Regulile pentru a participa la concurs:
CERINȚĂ OBLIGATORIE: lăsați un comentariu la video-ul de pe youtube sau la postarea de pe facebook unde să spuneți care este locul/atracția turistică/localul/etc. vostru preferat din Constanța sau ce ați dori să vizitați dacă nu ați ajuns până acum la mare.

Perioada de desfășurea a concursului: 20 – 30 iunie 2015
Deschis doar persoanelor din România!

Dacă doriți și nu ați făcut-o deja, mă puteți urmări pe Youtube, Facebook, Instagram sau Twitter.

Pentru că de multe ori veștile bune nu vin singure, vreau să vă anunț că blog-ul are un nou sponsor: Editura Nemira!! Aceștia au fost extrem de amabili și mi-au propus o colaborare pentru care sunt entuziasmată. Doresc să le mulțumesc încă o dată pentru colaborare și pentru cărțile deja primite: Cei 100 de Kass Morgan și Lumea de Gheață și Foc de George R.R. Martin. Veți regăsi pe blog recenziile pentru aceste cărți pe viitor. 😀