Odată cu venirea weekendului m-am gândit să vă propun două metode de relaxare care sunt binevenite și în celelalte zile ale săptămânii! 😀

ASCULTAȚI MELODII VESELE

Voi începe cu o melodie care mie deja mi-a intrat pe repeatBoier Bibescu & The dAdA – OK. Mi se pare absolut genială: este plină de veselie, clipul este funny și chiar cred că este catchy. 🙂 Sunt sigură că această melodie poate transmite o stare de bine oricui.

Câteva dintre personajele care apar în clip îmi sunt cunoscute însă unele nou apărute (pentru mine) îmi surâd și chiar mi-au înveselit ziua.

Boier Bibescu afirma: “Prima dată am compus refrenul, iar celelalte versuri au venit în urma experienţelor mele, atât cele bune, cât şi cele rele. Cu băieţii de la The dAdA am colaborat pentru prima dată acum trei ani, când le-am remixat piesa “Ne doare la”. A venit momentul să facem şi o piesă împreună, care ne reprezintă pe toţi”

Cred că există puține melodii ale unor grupări mai mari de cântăreți care să prindă la public și să te facă să le asculți mai mult de o dată. În momentul înregistrării clipului toți participanții s-au distrat și acest lucru se vede întrucât mi-au transmis și mie o stare de veselie.

CITIȚI O CARTE RELAXANTĂ

Pentru că fiecare cititor se relaxează cu un gen diferit de cărți, m-am gândit să vă propun 3 cărți care mie mi-au plăcut de-a lungul vremii și care cred că merită citite într-un weekend.

Pentru copilul din voi vreau să vă recomand două cărți minunate: Planeta de Aur de K.J. Mecklenfeld și Nepotul Magicianului (Cronicile din Narnia #1) de C.S. Lewis. Eu am citit aceste cărți și pot spune că mi-au plăcut foarte mult și m-au relaxat. Sunt sigură că într-o zi voi avea plăcerea să le recitesc cu cel mai mare drag!

Dacă doriți să citiți o carte amuzantă și veselă, recomandarea mea ar fi Tuturor băieților pe care i-am iubit de Jenny Han, o carte pe care am terminat-o de citit recent și care m-a acaparat prin stilul autoarei și personajele foarte frumoase.

Pentru cei pofticioși de o lectură detectivă, vă invit să citiți o carte cunoscută de foarte multe persoane, o carte pe care eu am citit-o când eram în clasele primare și care mi-a rămas și acum în minte (trebuie să o recitesc musai!): Zece Negri Mititei de Agatha Christie. Detectivul cărții este renumitul Hercule Poirot, care vă v-a dezvălui un caz foarte interesant. Sunt curioasă dacă cei care au citit cartea sau o vor citi, s-au prins cine este criminalul! Eu, una, nu am făcut-o.

Origin de Jessica Khoury am citit-o acum câțiva ani și cred că este o distopie extrem de reușită! Eu m-am îndrăgostit de personaje și a fost foarte interesant să văd cum o fată a putut trăi închisă într-un laborator în mijlocul junglei, departe de lumea exterioară.

Dacă sunteți pasionați de China atunci Floare-de-Zăpadă și evantaiul secret de Lisa See trebuie să fie musai pe lista voastră în acest weekend. Este o carte destul de profundă, care te introduce în viața grea pe care o au tinerele fete din China în momentul în care trebuie să se căsătorească. Mie mi s-a părut o carte cu adevărat genială. 🙂