Vă spuneam aici că într-un moment neplănuit m-am apucat să îmi formez o colecţie de dvd-uri (în principal dvd-uri cu animaţii dar şi cu alte filme care mi-au plăcut). Cum nimănui nu îi place să dea foarte mulţi bani pe ceva, iar lucrurile la reducere par de multe ori de 1000 de ori mai ispititoare şi frumoase, am reuşit şi de această dată să profit de încă o ocazie bună pentru a mări colecţia mea de animaţii. 😀

Am găsit cele trei dvd-uri din seria animaţiei Open Season ( Năzdrăvanii din Pădure 1, 2 şi 3) la reducere la Cora şi nu am mai stat mult pe gânduri fapt pentru care acestea au ajuns imediat în coşul cu cumpărături. 😀 Şi de această dată se pare că am dat peste nişte dvd-uri care în trecut apăruseră împreună cu un ziar (Gazeta Sporturilor) la chioşcurile de ziare. Preţul lor iniţial se pare că era de 12,99 lei/buc dar eu am dat pe ele 4,99 lei/buc.

Am văzut Open Season 1 pe vremea când eram la liceu, împreună cu profesoara de engleză şi alături de colegii mei şi mi-a plăcut foarte mult. 😀 Mi s-a părut tare drăguţ şi amuzant. Voi revedea şi următoarele două filme pentru că nu mai ştiu exact ce se întâmplă în ele.

Cam acesta este stadiul colecţiei mele de dvd-uri. Sper ca pe viitor să crească însă nu prea repede deodată pentru că nu prea mai am loc prin bibliotecă, nici pentru cărţi… dar pentru filme… :))

Vă urez o noapte liniştită! >:D<